Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Öğrencilere Karne Şenliği Düzenliyor

z14.06.2019

Tuzla Belediyesi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının sonunda tatile giren öğrenciler için 4 bölgede “Karne Şenliği” düzenliyor. Eğlenceli aktiviteler içeren şenliğe öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla”nın öğrencilerine hediyesi olan Karne Şenliği’nde Keloğlan Masalları Müzikali, jonglör, illüzyon ve kukla gösterileri ile bir çok etkinlik sahneleniyor. Eğitim yılı sonunda mahallelerinde düzenlenen şenlikte eğlenceli vakit geçiren çocuklar, gösterilere de katılarak sahne deneyimi yaşıyor. Tuzla Belediyesi Karne Şenliği’nin ilki Farabi İlkokulu bahçesinde gerçekleştirildi.

Tuzla Belediyesi Olarak Her Konuda Öğrencilerimizin Yanındayız
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, karne şenliğine katılan öğrencilere Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın selamını iletti. Dr. Turgut Özcan, “1 yıl boyunca öğretmenlerinizi dinlediniz, verilen ödevleri zamanında yaptınız. Bu kadar eğitimden sonra bir tatili de hak ettiniz. Biz de bu şenlikle sizleri neşeli hale getirelim, enerjiniz ve mutluluğunuz yaz boyunca da devam etsin istedik. Eğitim, Tuzlamız’ın sembolüdür. 7 üniversitemiz, okullarımız, belediyemizin Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Bilgi Evleri, Gençlik Merkezi ile biz her şart ve koşulda eğitimin destekçisiyiz. Yeter ki sizler okuyun, sizler isteyin, talep edin, biz yapmaya hazırız” dedi.
Çocukları ile birlikte keyifli zaman geçiren veliler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

Tuzla Belediyesi Karne Şenliği Programı

Tarih                                                 Saat                            Yer
13 Haziran 2019 Perşembe                 17.00                           Farabi İlkokulu           
14 Haziran 2019 Cuma                       17.00                           Şifa Park AVM
15 Haziran 2019 Cumartesi                17.00                           Mevlana İlkokulu
16 Haziran 2019 Pazar                       17.00                           Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı