Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Kursiyerleri, YKS’nin Ardından Moral Depoladı

z26.07.2019

Tuzla Belediyesi Eğitim Birimleri tarafından düzenlenen pikniklerin son gününde Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi’nin kursiyerleri ve öğretmenleri bir araya gelerek güzel bir gün geçirdi.
YKS’nin ardından kursiyerlerin kaynaşması, sosyalleşmesi amacıyla düzenlenen pikniğe binlerce kursiyer katıldı. Kursiyerler, sınav süreci ve tercih döneminin ardından Akfırat Şehit Ömer Halisdemir Mesire Alanı’nda bir araya gelerek gönüllerince eğlendi. 

Gençlerin Başarısı İçin Her Desteği Sağlıyoruz
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, piknikte yaptığı konuşmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın selamını iletti. Özcan, “Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı, çocukların ve gençlerin eğitimli, donanımlı, ülkesine ve milletine faydalı bireyler olarak yetişmesi için tüm imkanları sağlıyor.  Çocuklarımız ve gençlerimize eğitim, kültür, sanat ve spor başta olmak üzere her konuda destek olmaya çalışıyoruz. Sizler de bunun hakkını veriyorsunuz. 1 yıl boyunca ders çalıştınız, sınavlara hazırlandınız, sınavlara girdiniz ve yoruldunuz, bu piknik hakkınızdı. Belediye olarak sizleri her zaman destekleyeceğiz. Gençlik Merkezimiz, Gençlik Gemimiz ve Gençlik Kampımız başta olmak üzere belediyemizin tüm olanaklarıyla yetenekleriniz, istekleriniz ve hedeflediğiniz alanda başarılı olmanız için elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Müziğin ritmine kapılarak halay çeken gençler, color up etkinliğiyle pikniği renkli görüntülerle tamamladı. Pikniğe katılan gençler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.