Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Kursiyerleri, Hayalindeki Mesleğin Temsilcilerini Ziyaret Etti

z26.07.2019

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu’nun minik kursiyerleri “Ben Büyüyünce” projesi kapsamında hayalindeki mesleği öğrendi, meslek mensuplarının çalışmalarını yerinde görüp inceleme fırsatı buldu.
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu devam ediyor. Yaz okulunun minik kursiyerleri, “Ben Büyüyünce” projesi kapsamında hayalindeki mesleği öğretmenleriyle paylaştı, öğretmenler de öğrencileriyle birlikte meslekleri hikaye, drama, şarkı ve oyunlarla sahneye taşıdı. 3-6 yaş aralığındaki minik kursiyerler, daha sonra hayalindeki mesleğin temsilcilerini görev yerinde ziyaret etti.
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin minik kursiyerleri Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Müslüm Kahraman ve Tuzla İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyaret etti. Minik kursiyerler, meslek temsilcilerinden bilgi alarak merak ettiklerini ilk ağızdan öğrendi. Minik kursiyerler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı ziyaretlerinde çevre projelerini paylaştı, Başkan Yazıcı öğrencilerin projesini dikkatli bir şekilde inceledi, soruları ve aldığı cevaplarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.