Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi ve İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü, Ödüllü Fotoğraf Yarışması Düzenledi

z18.11.2015

Tuzla Belediyesi ve İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Ağız ve Dişler Üzerine Her Şey’ konulu fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye girenler Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.
İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü, 2014-17 stratejik planında yer alan “Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı hizmetlerini geliştirerek sürdürmek” hedefinde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın desteğiyle fotoğraf yarışması düzenledi. Tuzla Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri kapsamında destek verilen “Ağız ve Dişler Üzerine Her Şey’ konulu fotoğraf yarışmasında ağız ve diş sağlığının korunması konusunda farkındalık ve fotoğraflarla bir bellek oluşturuldu. Yarışmaya Tuzla ve ilçe dışından çok sayıda profesyonel ve amatör fotoğrafçı katıldı. İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan heyet, titiz bir değerlendirmeyle dereceye giren eserleri belirledi. Yarışmanın ödül töreni Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Ödül töreninde çocuklar için diş fırçalamanın önemini anlatan kısa bir tiyatro oyunu sahnelendi.
Yarışmada dereceye girenlere fotoğraf makinesi hediye edildi. Yarışmada birinci olan Hasan Yaşar’a ödülü İstanbul Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Selim Balcı, ikinci olan yarışmacı Özgü Kesmezacar’a ödülü Tuzla Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Fatma Emiroğlu, yarışmada 3. olan Turgut Tercan’a ödülü Tuzla Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Ahmet Karakışlı tarafından verildi.
Tören, katılımcılara ağız bakım seti hediye edilmesiyle sona erdi. Yarışmada ilk 25 sırada yer alan eserler, 20 Kasım 2015 Cuma gününe kadar Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde sergilenecek. 

Balcı, Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Etti
İstanbul Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Selim Balcı, organizasyondaki işbirliği nedeniyle Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Başkan Yazıcı’nın sağlık yatırımları ve projelerine verdiği desteğin altını çizen Balcı, “Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı, belediye imkanlarıyla çok ciddi sağlık hizmetleri gerçekleştirdi. Sayın Yazıcı, Tuzla’da bir çok sağlık kuruluşunun yapımı, hizmetinin en kaliteli şekilde sürdürülmesi, sağlık sektörü çalışanlarının en iyi şartlarda hizmet sunabilmesi için her zaman destek verdi. Bugün de bir sosyal sorumluluk projesini de yine kendisinin desteğiyle gerçekleştirdik. Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ederiz” dedi.