Güncel

Güncel

Tuzla İHL Mezunları İftarda Buluştu

z03.07.2014

Tuzla İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (TİHMENDER) geleneksel iftarı Halil Türkkan İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlendi.
İftara Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Çabuk ve Serhan Kural, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri, Tuzla Halil Türkkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mehmet Tuncel, TİHMENDER Başkanı Maksut Koçal, öğretmenler, öğrenciler, mezunlar ve aileleri katıldı. 2 bin kişinin katıldığı iftar programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Başkan Yazıcı Sayesinde Tuzla’da İmam Hatip Okullarının Sayısı Arttı
TİHMENDER Başkanı Maksut Koçal, İmam Hatipliler’e katkısı için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Koçal, “İmam Hatip okulu Tuzla’da dün 1 taneyken Tuzla Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı sayesinde bugün 7 tane İmam Hatip okulumuz var. Kendisine ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederim” dedi.

İmam Hatipliler’in Görevi ve Sorumluluğu Artacak
İmam Hatipliler’e teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimine ve İmam Hatip mezunu Başbakan Erdoğan’ın adaylığına dikkat çekti. Bu minvalde konuşan Başkan Yazıcı, “İmam Hatip Okullarımızdan mezun olan kardeşlerimiz, gerek kamu otoritesinde gerekse özel sektörde hizmet ederek ülkemizi ve milletimizi belli bir noktaya çıkarmışlardır. Bunun için İmam Hatip Liselerimizin sayısının artmasından yanayız. Yerel yönetimde olduğu gibi, genel yönetimde de bu düsturda ve bu bilgi birikimle gençlerimizin yetişmesini arzu ediyoruz. Onun için elimizden geleni yapacağımızı inanıyorum. İmam Hatip Mezunu bir Başbakanımızın olması ve artık İmam Hatipli bir Cumhurbaşkanımızın olmasını yürekten arzu ediyorum. Artık bundan sonra gerek mezunların, gerekse mensupların bütün herkesin üstüne düşen görev biraz daha artacak.” dedi.