Haberler

Haberler

Tuzla’da Yaşam, Fotoğraflarla Anlatıldı

z15.06.2015

Tuzla Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle düzenlenen 1. Ulusal ‘Tuzla’da Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasının sonuçları açıklandı. Yarışmada dereceye girenler 25 Temmuz’da düzenlenecek törenle ödüllendirilecek.
Tuzla’nın tarihi zenginlikleri, doğal güzellikleri, kültürel ve insani değerleri, birey ve toplum yaşamından kesitleri 1. Ulusal Tuzla’da Yaşam konulu yarışmada fotoğraflandı. 15 Nisan-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen yarışmaya, Tuzla ve yurt içinden çok sayıda profesyonel ve amatör fotoğrafçı katıldı. Tuzla’nın görsel zenginliğini fotoğraflayan yarışmacılar, renkli ve siyah-beyaz kareleri ile yarışmaya katıldı.
Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada, Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğr. Üyesi Wieslaw Zaremba, KASK-Fotoğraf Sanatçısı Cengizhan Günesen, FOTOGEN- Fotoğraf Sanatçısı Firdevs Sayılan’dan oluşan jüri, titiz bir değerlendirmeyle sonuçları açıkladı. Yarışmanın ödül töreni 25 Temmuz 2015 Cumartesi günü saat 14.00’te Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.
Yarışmada dereceye giren, ödül alan, satın alınan ve sergilemeye hak kazanan fotoğraflar: http://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay_sonuc.asp?s=143
web adresinde incelenebilir.

1. Ulusal Tuzla’da Yaşam Konulu Fotoğraf Yarışması Sonuçları
Derece Alanlar:

Birinci
Fotoğrafçı: Kayhan Güç - İstanbul
Fotoğraf İsmi: Tersanede
Yıl/Çekildiği Yer: 2015 - Tuzla

İkinci
Fotoğrafçı: Murat İbranoğlu - Kocaeli
Fotoğraf İsmi: Ambar
Yıl/Çekildiği Yer: 2015 - Tuzla

Üçüncü
Fotoğrafçı: Ekrem Kalkan - İstanbul
Fotoğraf İsmi: Seralar
Yıl/Çekildiği Yer: 2015 - Tuzla

Mansiyon
Fotoğrafçı: Caner Başer - İstanbul
Fotoğraf İsmi: Dökümcü
Yıl/Çekildiği Yer: 2015 - Tuzla

Mansiyon
Fotoğrafçı: Mustafa Kurtbaş - Kocaeli
Fotoğraf İsmi: Marina - Pusula
Yıl/Çekildiği Yer: 2015 - Tuzla

Mansiyon
Fotoğrafçı: Şahan Nuhoğlu - İstanbul
Fotoğraf İsmi: Gemiler ve İşciler
Yıl/Çekildiği Yer: 2007 - Tuzla