Haberler

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Uzaktan eğitim gören hiçbir öğrencimiz tableti olmadığı için derslerinden uzak kalmasın diye “ Askıda Tablet” kampanyamızı başlattık. Kampanyamızın duyurusunu daha bir hafta önce yapmış olmamıza rağmen binlerce tablet ve bağış talebi aldık. Kampanyamıza olan ilgiden çok memnunuz inşallah “Askıda Tablet” kampanyamızla Tuzla’da bilgisayarı, tableti olmayan, online olmayan hiçbir ev kalmayacak.”

Askıda Tablet ile Kesintisiz Eğitime Tam Destek

Tuzla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün yeni nesil eğitim portalı olan ‘E-HADİ Evden Hayata Katıl’ projesi hayata geçiyor

E-HADİ Evden Hayata Katıl’ Projesi

Şelale Eğitim Parkı etkinliklerimizin merkezi oldu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; “koronavirüs ile mücadelemizi sürdürürken sosyal hayatımızı destekleyen etkinlikleri de mümkün olduğunca, gerekli tedbirleri alarak yapmaya devam edeceğiz”

TUZLA’DA ‘YENİ NORMAL KÜLTÜR SANAT SEZONU’ TAMAMLANDI

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Tuzla’da denetimler devam ediyor.

“SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN”

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Tuzla’da denetimler devam ediyor.

Tuzla’nın Mimar Sinan Mahallesi’nde 15 yıldır devam eden tapu sorunu çözen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, düzenlenen törenle 250 aileye daha tapusunu verdi. Sosyal mesafeye dikkat edilerek gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde konuşan Başkan Yazıcı; “Geçmişten gelen bu kanayan yaraları çözmek içinde hep beraber uğraşıyoruz.” dedi.

TUZLA’DA 250 AİLE DAHA TAPUSUNA KAVUŞTU! GEÇMİŞTEN GELEN SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ

Deniz mutfağı tutkunlarının müdavimi olduğu Palmiye Balık Restaurant, zengin menü ve lezzetli balık çeşitleriyle yeni sezon açılışını yaptı. Deniz manzarası eşliğinde misafirlerini ağırlayan Palmiye Balık Restaurant, her bütçeye uygun menüsüyle vatandaşların beğenisini kazanıyor.

PALMİYE BALIK RESTAURANT MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

İçişleri Bakanlığının Genelgesi ile Covid-19 tedbirleri kapsamında Tuzla’da denetim seferberliği başlatıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen denetimlere bizzat katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Bir hekim olarak diyorum ki; herkes maske, mesafe ve temizlik kurallarına lütfen uysun.” dedi.

TUZLA’DA DENETİMLER SIKLAŞTI

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı; “Türkiye’nin birçok noktasında yardımlarımız oluyordu ama Giresun’umuz bugünlerde özellikle yardım konusunda hassasiyetimizi arttırdı. Giresun’a yardım etmekle beraber bundan sonra diğer hizmetlerle bu yarayı hep birlikte saracağız.”

TUZLA’DAN İKİ TIR DOLUSU YARDIM MALZEMESİ GİRESUN İÇİN YOLA ÇIKTI

Gençleri modern ve kaliteli bir eğitimle geleceğe hazırlayan Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi (TUZGEM), her yıl olduğu gibi bu yıl da Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ciddi bir başarı elde etti.

Tuzla’da 710 Öğrenci Hayallerine Kavuştu

Sel felaketi yaşayan Giresun’un Dereli ilçesine bir yardım eli de Tuzla’dan. Afetten hemen sonra harekete geçen Tuzla Kent Konseyi Arama Kurtarma Ekibi, titizlikle yürütülen arama kurtarma çalışmalarına katıldı.

Giresun’un yanındayız