Haberler

Türkiye’ye büyük acı yaşatan, 41 vatandaşımızın yaşamını kaybettiği Elazığ depremi ülkemizi derinden sarsarken, kapanmaz yaralar açtı. Dünden bugüne en büyük kaybımızın hep hazırlıksız yakalanmamız olduğu depremler, zaman içinde tedbir almanın önemini de öğretti.

Deprem İçin Aldığımız Önlemleri Biliyor Musunuz?

Evde Sağlık Hizmetinde Tuzla Modeli olarak bilinen ve bu çalışmasıyla örnek gösterilen Tuzla Belediyesi, öncü konumunu korumak için hizmetlerini geliştirerek sürdürüyor.

Evde Sağlık Hizmetlerimizi Biliyor Musunuz?

Tuzla Belediyesi olarak 4200 m2’lik alan üzerine kurulu panelleriyle kamu alanında İstanbul’un en büyük güneş enerjisi santralini kurduğumuz Şelale Eğitim Parkı’ndaki enerji üretimimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Güneş Enerji Santralimizi Biliyor Musunuz?

Tuzla Belediyesi “Bilgi Evleri Çocuk Sanatları Okulu Yarı Yıl Gösterisi” Şifa Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı katıldı.

Çocuk Sanatları Okulu Yarı Yıl Gösterisi

Tuzla Belediyesi, Karne Şenlikleri kapsamında Anne Çocuk Eğitim Merkezlerinde ve Bilgi Evlerinde yarıyıl karne şenliği düzenledi.

Tuzla'da Karne Sevinci ve Tatil Heyecanı

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı iyilik için her yerde sloganıyla yola çıkarak yurdumuzun her köşesindeki ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyor.

Tuzla'dan Hakkari'ye Gönül Köprüsü

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na bağlı komisyonlardan Sokak Gönüllüleri, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

İyilik Elçileri: Sokak Gönülleri

‘Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’ kapsamında Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu, Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi’nde özel etkinlik düzenledi.

Beyaz Baston Farkındalıktır

Tuzla Belediyesi, sağlık seminerleri dizisinde bu ay Okan Üniversitesi Hastanesi işbirliği ile organ bağışının önemine dikkat çekmek ve farkındalığı arttırmak amacıyla seminer düzenledi.

Her Bağış Bir Umuttur

“Sarıkamış yaramdır, borandır Sarıkamış, Sarıkamış hüzündür, destandır. Sarıkamış, Sarıkamış evlattır tam doksan bin. Evladı buz kesmiş, Evladı toprak olmuş, Tam doksan bin anadır Sarıkamış…”

"Şarkın Çanakkalesi; Sarıkamış"