Haberler

Ressam Hasan Koçan’ın öğrencileri, eserlerini Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde sergiliyor.

Hasan Koçan ve Öğrencileri, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde Sergi Açtı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, çocuklara hediye ettiği Tuzla Belediyesi Karne Şenliği’ne katıldı. Başkan Yazıcı, şenlikte çocukların sevincini paylaştı.

Başkan Yazıcı, Tuzla Belediyesi Karne Şenliği’nde Çocuklarla Buluştu

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Eğitim Kenti Tuzla” vizyonuyla hizmet veren Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, takdir alan veya karnesinde tüm notları çok iyi olan öğrencileri madalya ile ödüllendirme geleneğini bu yıl da sürdürdü. 1.500 öğrenciye madalya verildi.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Başarılı Öğrencileri Madalya İle Ödüllendirdi

‘Eğitim Kenti Tuzla’da, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kapanış Töreni İhsan-Hayriye Hürdoğan İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Öğrenciler, tatile çıkarken Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya kitap okuma sözü verdi.

‘Eğitim Kenti Tuzla’da 53 Bin Öğrenci Tatile Çıktı

Tuzla Belediyesi, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının sonunda tatile giren öğrenciler için 4 bölgede “Karne Şenliği” düzenliyor. Eğlenceli aktiviteler içeren şenliğe öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Tuzla Belediyesi Öğrencilere Karne Şenliği Düzenliyor

Tuzla Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu kuruluşunun 20. Yılı nedeniyle özel konser düzenledi.

Tuzla Belediyesi TSM Topluluğu, 20.Yıl Özel Konseri Düzenledi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ‘Eğitim Kenti Tuzla’ vizyonuyla hizmete kazandırdığı Bilgi Evleri, yıl sonu sergisinde hünerlerini sergiledi. 5 şubeden 200 öğrencinin hobi ve el sanatları ürünleri ile çizgi roman atölyesinde yaptıkları çizimler, Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde sergileniyor.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri Kursiyerleri, Yıl Sonu Sergisinde Hünerlerini Sergiliyor

Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezleri’nde 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında 3.210 anne ve minik öğrenci mezun olarak katılım belgesi ve gelişim raporu heyecanı yaşadı.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’nde Karne Heyecanı Yaşandı

‘Eğitim Kenti Tuzla’da 2 yıldır süren Genç Liderler Akademisi, İlim Yayma Cemiyeti tarafından ülke geneline yayılıyor. Tuzla’dan yetişen genç liderlerin sosyal sorumluluk projeleri ile öne çıktığı akademinin, ülkemizin örnek eğitim modelleri arasına kazandırılması hedefleniyor.

Tuzla’dan Türkiye’ye Örnek Bir Eğitim Modeli Daha Kazandırılıyor

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ramazan Bayramı’nda da Tuzla halkıyla bir ve beraber oldu. Sivil toplum kuruluşları ve hemşehri derneklerinin programlarına katılan Başkan Yazıcı, esnaf ziyaretlerinde de bulunarak Tuzla halkıyla bayramlaştı.

Başkan Yazıcı, Bayram Sevincini Tuzla Halkıyla Birlikte Yaşadı