Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Geleneksel Engelliler Pikniği’nde Renkli Görüntüler Yaşandı

z15.06.2015

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Geleneksel Engelliler Pikniği’ni Tuzla Akfırat piknik alanında düzenledi.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Geleneksel Engelliler Pikniği’ne Tuzla Belediyesi birim müdürleri, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı komisyonlarından sorumlu gönüllüler, Kadın Kent Gönüllüleri, Özel Çocuklar Komisyonu’na kayıtlı engelli bireyler ve aileleri katıldı. Sabah kahvaltısı ile başlayan piknik, çeşitli etkinlik ve gösterilerle devam etti. Engelli bireyler, evet-hayır oyunları, sandalye kapmaca, animatörler, palyaçolar, pamuk prenses ve cüceler ile keyifli saatler yaşadı. Engelli çocuklar, düzenlenen yarışmalarda hünerlerini sergiledi, engellerini bir kez daha aştı.
‘Özel Çocuklar’dan Konser ve Halk Oyunları Gösterisi
Engelli gruplardan oluşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Merkezi (İSEM) Tuzla-Kadıköy grubu ve İsembul ekibi canlı müzik gösterisi sahneledi. Adıyaman grubu halkoyunları ekibi yaptıkları gösteriyle tüm katılımcılardan büyük beğeni topladı.
İSEM Tuzla Şubesi’nde eğitim-öğretime devam eden engelli bireylere karneleri piknikte verildi. Engelli çocuklar, karnelerini İSEM Yetkilileri, Tuzla Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü İlhan Çöpoğlu, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Hayrunisa Gönen, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı El Sanatları Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Fatma Yücel, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Meral Özdemir’in elinden aldı.