Haberler

Haberler

‘Bizim Çocuklarımız’ Piknikte Buluştu

z15.06.2015

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu’nun düzenlediği piknikte bir araya gelen ‘Bizim Çocuklarımız’ unutulmaz bir gün yaşadı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, pikniğe oğluyla birlikte katıldı.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu, Geleneksel Yetimler Pikniğini Tuzla Akfırat Piknik Alanı’nda düzenledi. Pikniğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve oğlu Yavuz Ensar Yazıcı, Tuzla Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü İlhan Çöpoğlu, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yetimler Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Serpil Sağlam, Yetimler Komisyonu’na kayıtlı 300 aile, Şehit ve Gazi Aileleri Komisyonuna kayıtlı aileler ve Kadın Kent Gönüllüleri Katıldı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı piknik alanında bulunan masaları tek tek gezerek aileler ile görüştü. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Her zaman yanınızdayız” mesajını vererek aileler ile sohbet etti.
‘Bizim Çocuklarımız’ piknikte sahne sanatları ve gösteriler eşliğinde doyasıya eğlendi.