Haberler

Haberler

Birliğimizi ve Kardeşliğimizi Pekiştiriyoruz

z26.06.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir düsturuyla hareket ediyoruz. Bu düsturla birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştiriyoruz” dedi.
Tuzla Belediyesi, KİPTAŞ 2. Etap Konutları’nda sokak iftarı düzenledi, site sakinleri 2.500 kişilik sofrada birlikte iftar açtı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar öncesi vatandaşları masalarında ziyaret etti. 

İftar Sofraları Düzenlemeyi Kendimize Borç Biliyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sokak iftarında yaptığı selamlama konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sokak iftarlarının bu birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Başkan Yazıcı, “Bu mübarek Ramazan ayında amacımız aynı sofrayı paylaşabilmek, aynı sokakta iftar açabilmek, birlik ve beraberliğimize destek verebilmektir. Gelişen, değişen ve büyüyen kentlerde aynı binada yaşayıp aynı sofrayı paylaşmayan insanlar değil, aynı binada, sokakta yaşayıp aynı sofrayı paylaşarak “İnananlar ve aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir” düsturuyla hareket ediyoruz. Bu düsturla biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirmek düşüncesiyle her mahallede ve büyük sitelerde bu iftar sofralarını düzenlemeyi kendimize bir borç biliyoruz. Bundan sonra da birlikteliğimizi ortaya koyacak bu çalışmaları yapacağız. Bu güzelliği ortaya koyan, bizimle beraber sofrasını paylaşan siz değerli hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
Tuzla Belediyesi sokak iftarının ardından çocuklara yönelik eğlence düzenledi.