Haberler

Haberler

Konaşlı Planlı Gelişecek

z08.07.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii’nde planlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Başkan Yazıcı, “Konaşlı, planlama süreci ile bölgemizin en gelişen yerleşim alanlarından birisi olacak” dedi.
Tuzla Belediyesi, 7 Temmuz 2015 Salı günü Aydınlı Mahallesi Konaşlı Mevkii’nde 1.000 kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, iftar öncesi vatandaşları selamladı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar öncesi yaptığı selamlama konuşmasında bölgenin planlama süreci hakkında bilgi verdi. Başkan Yazıcı, “Tuzla’mızın her noktasında gelişimin sağlanması için gayretlerimizi sürdürüyoruz. Tuzla Belediyesi olarak Konaşlı Mevkii’nde yeni park alanları planladık. Bölgeyle ilgili planlama çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu bölgenin planlanması konusunda ilgili kurumlarla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konaşlı, planlama süreci ile bölgemizin en gelişen yerleşim alanlarından birisi olacak” dedi.