Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi, 2 Sergiyle Ev Sahipliği Yapıyor

z19.10.2015

Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi, Tuzla Belediyesi Çini Atölyesi ve ressam Ersin Burak’ın Çanakkale Destanı konulu sergilerine ev sahipliği yapıyor.
Tuzla Belediyesi’nin kültür ve sanat hizmetleri kapsamında kurulan Çini Atölyesi, eğitmenler ve kursiyerlerin eserleriyle ilk kez görücüye çıktı. Tuzlalı ressam ve çizgi romancı Ersin Burak’ın Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılına özel “Ressamın Fırçasından Çanakkale Zaferi” konulu resim sergisi de aynı mekanda sergilenmeye başladı. Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergilerin açılışını Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Çelikel, Tuzla Belediyesi Meclis Üyeleri İbrahim Nazmi İş ve Köksal Yüzbaşıoğulları, Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada, sanatçılar ve sanatseverler katıldı. Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Çelikel, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eğitim, kültür ve sanat hizmetlerine verdiği önemden bahsederek “Tuzla Belediyesi, kültür ve sanat hizmetlerinde geleneksel değerlerimizi gelecek kuşaklara aktaran, güncel gelişmeleri yakından takip eden bir hizmet anlayışını sürdürüyor. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Şadi Yazıcı, hem yeteneklerin keşfedilmesi hem de sanatçılarımızın, sanatseverlerin en iyi mekanlarda hizmet alması için tüm imkanlarımızı değerlendiriyor” dedi.
Tuzla Belediyesi Çini Atölyesi ve Ersin Burak’ın resim sergisi, 31 Ekim 2015 Cumartesi gününe kadar Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde sergilenecek.