Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı ve Eşi, Muhtarlarla Buluştu

z19.10.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, muhtarlar ve eşlerini yemekli toplantıda ağırladı. Başkan Yazıcı, “Tuzla’yı ortak akılla yönetiyoruz ve bu görüşmelerin Tuzla’ya önemli katkılar sağladığına inanıyoruz” dedi.
Tuzla Belediyesi Aydıntepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Muhtarlar Derneği Başkanı Murat İlhan ve mahalle muhtarları eşleri ile birlikte katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve muhtarlar, mahalleler hakkında detaylı bir görüşmede bulundu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediye yönetimi ve muhtarların ortak akılla yaptıkları icraatların önemine değindi. Halkın istek, talep ve beklentilerine birlikte karşılık verilmesinin hizmette verimi arttırdığını vurgulayan Başkan Yazıcı, “Tuzla’yı ortak akılla yönetiyoruz ve bu görüşmelerin Tuzla’ya önemli katkılar sağladığına inanıyoruz. Muhtarlarımızla işbirliğimizi sürdüreceğiz” dedi.
Tuzla Muhtarlar Derneği Başkanı Murat İlhan ve mahalle muhtarları, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya günün anısına tablo hediye etti. 

Muhtarlarla Sosyal Yardımlar Görüşüldü
Öte yandan Tuzla Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü de, ilçe, il ve ülke genelinde sosyal hizmetler ve yardımların organizasyonlarını sağlayan kurumların temsilcilerini muhtarlarla bir araya getirdi. Tuzla Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü İlhan Çöpoğlu’nun ev sahipliğinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü, Tuzla Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türk Kızılayı Tuzla Şubesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü Tuzla Şubesi yöneticileri ve muhtarların katıldığı toplantıda, kurumların sosyal hizmetleri ve yardımları hakkında bilgi verildi. İhtiyaç sahibi ve engelli ailelerinin sosyal yardım talepleri için başvuracağı kurumlar, kurumların görev dağılımı ve verilen hizmetler hakkında detaylı bilgilendirmede bulunuldu.