Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’ndan ‘Özel Çocuklarımız’a Teşekkür Yemeği

z07.12.2015

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı 5. Geleneksel Engellerimiz Engel Değil gösterisinde yer alan “Özel Çocuklarımız” ve aileleri için teşekkür yemeği düzenledi.
Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Hayrunnisa Gönen, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Meral Özdemir, Özel Çocuklar Komisyonuna kayıtlı çocuklar, aileleri ve Kadın Kent Gönüllüleri katıldı.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde muhteşem bir gösteri düzenleyen Özel Çocuklar’a teşekkür eden Dr. Fatma Yazıcı, “Özel bir sahip çocuğa sahip olmanın ne kadar özveri gerektirdiğini ve ne kadar emek istediğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu süreçte sizlerin yükünü biraz olsun almaya çalışan Kadın Kent Gönüllülerimize canı yürekten teşekkür ediyorum. Bu komisyon kurulduğundan itibaren Engellerimiz Engel Değil gösterisini 5 kez düzenledik. Her yıl düzenlediğimiz bu etkinliği geleneksel hale getirdik. Her yıl heyecanla ve merakla beklediğimiz ve keyifle izlediğimiz bu güzel gösteri için sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, yemekte özel çocuklarımız ve aileleriyle bire bir ilgilenerek sohbet etti. Özel Çocuklarımızdan Anıl İpek’in seslendirmiş olduğu türküler ise duygu dolu anlar yaşattı. Programda Özel Çocuklarımızdan Gül Daştan’a doğum günü sürprizi yapıldı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı 5. Geleneksel Engellerimiz Engel Değil gösterisinde sahne alan çocuklara Dr. Fatma Yazıcı ve komisyon üyeleri tarafından hediyeler ve teşekkür sertifikası verildi. Yemek, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.