Haberler

Haberler

Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması'nda Yarenler Rüzgarı

z10.04.2017

Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nda Yarenler Tuzla’da bir araya geldi. Başkan Yazıcı, “Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini tesis etmek hepimizin öncelikli görevidir. Ülkemizin birlik ve beraberliğini tesis edip bunu geliştirmek için ne gerekiyorsa hep beraber yapacağız.” dedi.
Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Hasan Sert, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, Çankırılılar Federasyonu Başkanı Zekeriya Açıkgöz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Çankırı derneklerinin yöneticileri, CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Çelik, Tuzla ve çevresinde yaşayan Çankırılılar katıldı. Yarenler, türküler ve şarkılar eşliğinde eğlendi. Ünlü sanatçı Turgay Başyayla, hemşehrilerine unutamayacakları bir gece yaşattı. 

Açıkgöz: Başkan Yazıcı Göreve Geldiği Günden Beri STK’ların Yanındadır
Tuzla Çankırılılar Derneği Başkanı Erol Kömürcü, kültürleri bir arada buluşturan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya Çankırılılar adına teşekkür etti.
Çankırılılar Federasyonu Başkanı Zekeriya Açıkgöz, bir hakkı vermek istediğini belirterek, “Göreve geldiği günden itibaren demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan sivil toplum kuruluşlarıyla çok yakın ilişki içerisinde bulunan ve Tuzlamız’daki siz değerli Çankırılılar’la çok yakın ilişki içerisinde olan ve birbirinden güzel etkinliklere imza atan çok değerli Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ediyorum” dedi. 

Turgay Başyayla, Başkan Yazıcı’ya Teşekkür Etti
Türkülerin usta yorumcusu ve sunucu Turgay Başyayla da “Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya hemşerilerimize böyle bir fırsat verdiği için teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberliğimiz için böyle günler çok önemlidir” dedi. 

Ülkemizin Birlik ve Beraberliğini Tesis Etmek Hepimizin Görevidir
Dünyayı dev dalgaların olduğu bir okyanusa benzeten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini tesis etmek hepimizin öncelikli görevidir. Ülkemizin birlik ve beraberliğini tesis edip bunu geliştirmek için ne gerekiyorsa hep beraber yapacağız. Şunu çok iyi biliyoruz ki; dünya artık çok çalkantılı bir deniz. Hatta büyük dalgaların olduğu bir okyanusa dönüşmüş durumda. Böyle dalgaların olduğu yerde bizim birliğe, beraberliğe, dümeni sağlam tutmaya ve hedefe götürmeye ihtiyacımız var”
Çankırılılar, derneğe katkılarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya plaket takdim ederek teşekkür etti.