Haberler

Haberler

Dr. Fatma Yazıcı: Gönül Elleri Çarşısı, Kadınlarımızın Desteği ile Büyüyor

z27.10.2017

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na yeni Kadın Kent Gönüllüleri katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, “Gönül Elleri Çarşısı, Tuzlalı kadınların yeri. Kadınlarımızın desteği ile büyümeye devam ediyoruz” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’na yeni katılan Kadın Kent Gönüllüleri ile tanışma toplantısı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, yeni Kadın Kent Gönüllüleriyle sohbet ederek Gönül Elleri Çarşısı ile tanışma hikayelerini dinledi. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nın sosyal inceleme komisyonu ile kurularak 11 komisyona ulaştığını belirten Dr. Fatma Yazıcı, “Bu yola çıkarken Sosyal İnceleme Komisyonu ile başladık. Ev ziyaretlerimizdeki ihtiyaçlara göre diğer komisyonlarımızı oluşturarak şu anda 11 komisyona ulaştık. Biz bu projeye kadınların bakış açısının faydasına inanarak başladık. 8 yıldır Kadın Kent Gönüllüleri’nin desteğiyle çalışmalara devam ediyoruz. Herkesin yapabileceği işler farklı, herkesin ayıracağı zaman farklı ama biz gönüllükte ön şart koşmuyoruz. Siz mahallenizde, sokağınızda, sitenizde ihtiyaç sahibinin tespitini yapsanız dahi büyük katkı sağlamış olursunuz.” dedi. 

Gönüllü Olmak Ayrıcalıktır
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr.Fatma Yazıcı, Kadın Kent Gönüllüleri’nin gücü nispetinde yaptığı her hizmetin çok değerli olduğunu vurguladı. Dr. Fatma Yazıcı, “Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda kadınlarımızın desteği ile büyümeye devam ediyoruz. Gönüllü olmak bir ayrıcalıktır. “Nasıl iyilik yapabilirim?”, “Etrafıma ne kadar faydalı olabilirim?” diye düşünen kadınlarımız burada. İyi ki buradasınız. Gönül Elleri Çarşısı, Tuzlalı kadınların yeri. Kendi yerinizde kendi gücünüz nispetinde ne yapabilirseniz onu hedefliyoruz” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Kadın Kent Gönüllüleri’nden yakınları ve tanıdıkları ile beraber Sokak Gönüllüsü projesine destek vermelerini beklediklerini söyledi.