Haberler

Haberler

Başkan Bingöl: Vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz

z15.07.2025

Tuzla’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında anlamlı bir program gerçekleştirildi. Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, Tuzla Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Tümgeneral Alparslan Kılıç, terörle mücadelede şehit düşen Jandarma Er Umut Eraslan’ın kabrini ziyaret ederek dualarla andı.

Tuzla Mezarlığı’nda düzenlenen ziyarette, vatanı uğruna canlarını veren şehitler için dualar edildi. Başkan Bingöl, “Vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Ziyaret sırasında şehidin ailesiyle de bir araya gelen Eren Ali Bingöl, ailenin acısını paylaşarak kendilerine taziyelerini ve saygılarını iletti. Şehidin kabrine çiçek bırakılırken, edilen dualarla şehitlerin hatıraları bir kez daha yad edildi.

15 Temmuz’a da vurgu yapan Eren Ali Bingöl, “O gece hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır; gazilerimize de sağlık ve huzur diliyorum” dedi.

Program, şehitlerin ruhu için yapılan dualar ve edilen toplu anma ile sona erdi.