Müdürlük Duyuruları

Müdürlük Duyuruları

Tuzla Belediyesi Palmiye Balık Restaurant Yenilendi

z18.12.2015

Tuzla Belediyesi Palmiye Balık Restaurant Sosyal Tesisleri, artan talebi karşılamak amacıyla yenilendi. Tuzla Belediyesi tarafından işletilen Palmiye Balık Restaurant’ın hizmet kapasitesi yenileme çalışmalarının ardından 2 katına çıktı.
Ekim 2013’te hizmete açılan Tuzla Belediyesi Palmiye Balık Restaurant Sosyal Tesisleri, her geçen gün artan talebi karşılayabilmek için yenilendi. Geçmişte kapısında sıra oluşan tesisin iç mekanı büyütüldü. Deniz temalı tavan döşemesi, aksesuarlar ve figürler ile yenilenen tesisin yeni hali ilçe protokolü ve basının katıldığı tanıtımın ardından kapılarını açtı.
Tuzla Belediyesi Palmiye Balık Restaurant Sosyal Tesisleri’nin yenilenen mekanı, Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri ve basın mensuplarının katıldığı programda tanıtıldı.

Kâr Değil, Hizmet Amaçlıyoruz
Tanıtımda konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Kâr değil, iyi hizmet sunmayı amaçlıyoruz” mesajı verdi. Başkan Yazıcı, “Palmiye Balık Sosyal Tesislerimizin genişletilmiş ve hizmet kalitesi arttırılmış yerinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Sosyal tesislerimizde kâr amacı taşımıyoruz. Kâr etmek gibi bir düşüncemiz de yok. Tuzla Belediyesi’nin kendi imkan ve olanaklarıyla işletilen sosyal tesislerimizde özellikle dar gelirli vatandaşımızın daha sık bir şekilde sosyal alana çıkabilmesi, ailesi ile dışarıda yemek yiyebilmesini amaçlıyoruz. Bu restaurantımızda da balık kültürümüzü arttırabilmek, balık yiyebilmenin lüks olmadığını göstermek istedik.  Ticari bir yapı taşımayan bu sosyal faaliyetimizi yeni yerimizde sürdürmeye devam edeceğiz. Eskiden kapıda kuyruklarda bekleyen misafirlerimiz bulunuyordu. Yenileme çalışmaları ile herkesin rahatlıkla faydalanabileceği bir tesis haline getirdik” şeklinde konuştu. 

Vatandaşımız Hizmetin En Güzeline Layık
Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da konuşmasında, “Belediye Başkanımız, bu çalışmaları ile hizmete bakış açısını ortaya koymaktadır. Belediyemiz 2 yıl önce hizmet sunduğu bu tesisi büyüttü, yeniledi. Allah’ım hayırlı hizmetler nasip etsin. Vatandaşımız her zaman  ifade ettiğimiz gibi tebessümün de, hizmetin de her zaman en güzeline layık” ifadesini kullandı. Tuzla Müftüsü Aşır Durgun’un okuduğu duanın ardından restaurantın kurdelası kesilerek hizmete açıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın misafir ettiği konuklara balık çorbası, balık ızgara, soğuk mezeler, salata, tatlı ve içecekten oluşan bir menü ikram edildi.

Hijyenik Mekanda Kaliteli ve Ekonomik Hizmet
Tuzla Belediyesi Palmiye Balık Restaurant Sosyal Tesisleri’nde balık çorbası 5 TL, tatlı ve salata çeşitleri 3,5 TL, soğuk meze çeşitleri 4,5 TL, ızgara balık çeşitleri ise 6,5 ila 11,5 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.