Temizlik İşleri Md.

Temizlik İşleri Müdürlüğü

Tuzla Belediyesi, Atık Pil ve Bitkisel Atık Yağ Toplama Şampiyonu Okullar ve Öğrencileri Ödüllendirdi

z05.06.2018

Tuzla Belediyesi’nin 19 Şubat-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ ve Atık Pil Toplama Yarışması’nda dereceye giren okullar ve en çok atık toplayan öğrenciler, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Tuzla Belediyesi, çevre bilincinin gelişmesi için her yıl geleneksel hale getirdiği Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ ve Atık Pil Toplama Yarışmasını bu yıl da düzenledi. Tuzla Belediyesi Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışmasında Halil Türkkan İmam Hatip Ortaokulu, atık pil toplama yarışmasında da Zübeyde Hanım İlkokulu birinci oldu.
Atatürk İlkokulu her iki yarışmada da 2. oldu. Atık pil toplama şampiyonu olan Zübeyde Hanım İlkokulu, bitkisel atık yağ toplama yarışmasında 3. oldu.

Okullara Tablet, Çocuklara Çeşitli Hediyeler Verildi
Tuzla Belediyesi, atık pil toplama yarışmasında 250 kg. sınırını geçen 2 okula tablet, en çok bitkisel atık yağ toplayan 3 okula teşekkür plaketi verdi. 
Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışmasında ise öğrencilere topladıkları bitkisel atık yağ miktarı karşılığında monopoly, karaokke mikrofon, scooter, pzulle, dart, Mp3 Çalar, kuru boya ve pastel boya seti, kalem kutusu, dijital led kol saati, paten, kaykay, futbol, basketbol ve voleybol topu ile badminton seti dağıtıldı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yarışmaya katılan okullar ve öğrencilere teşekkür etti. Başkan Yazıcı, “Yarışmaya katılan her okul, her öğrenci en büyük ödülü çevrenin korunmasına sağladıkları katkıyla kazanmıştır” dedi.