Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı Havuzları’nda 2851 Üye Hizmet Alıyor

z12.01.2016

Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı Bay ve Bayan Havuzları, 2015 yılında 2851 üyeye hizmet verdi. 230’u çocuk, 350’si yetişkin olmak üzere 580 kişi, Şelale Eğitim Parkı havuzlarında yüzmeyi öğrendi.
2014 yılında hizmete açılan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı bay ve üstü açılır kapanır bayan havuzları Tuzlalılar’dan yoğun ilgi gördü. Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı Bay ve Bayan havuzları, Tuzla’daki spor ve yaşam alanlarına eklenen nezih bir mekân olarak hizmet veriyor. Çocuklar ve gençleri kötü alışkanlıklardan koruyan, üyelerinin ruh ve beden sağlığını geliştiren kurslar, bay ve bayan havuzlarında ayrı ayrı gerçekleştiriliyor. Havuzlarda, 7-14 yaş aralığındaki çocuklar 12’şer kişilik 4 takım halinde eğitim alıyor. Yüzme antrenörleri eşliğinde kulaç atan çocuklara su sporları eğlenceli bir eğitimle sevdiriliyor.
Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda büyük ve çocuk havuzları, sauna, jakuzi, masaj odası, duş, ilk yardım odası, soyunma odaları, mescit gibi donanımlar yer alıyor.

580 Kişi, Şelale Eğitim Parkı Havuzlarında Yüzmeyi Öğrendi
Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı bay ve bayan havuzları, 2015 yılında 2851 bay, bayan, çocuk ve engelli üyeye hizmet verdi.  Yüzme antrenörleri, aynı yıl içinde 230’u çocuk, 350’si yetişkin olmak üzere 580 kişiye yüzmeyi öğretti.
Yarı olimpik özelliklere sahip havuzlardan yararlanan vatandaşlar, pahalı bir spor dalı olarak bilinen havuzları cüzi ücretlerle hizmete sunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.