Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Aile Haftası Özel Programı Düzenledi

z25.10.2016

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, aile haftasında aile yaşamının önemine dikkat çekmek için özel program düzenledi.
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Tuzla Belediyesi Şifa Kültür Merkezi’nde aile haftasına özel programı düzenledi. Çok sayıda ailenin katıldığı programda misafirleri ‘Mutlu Aile’ temalı fotoğraf sergisi karşıladı. Anne ve babalar programı seyrederken minik misafirler de Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi sınıflarında onlar için hazırlanan etkinliklere katıldı. Aile Haftasına özel hazırlanan kamu spotu, izleyenlere duygulu anlar yaşattı. Kadın ve Demokrasi Derneği Başkanı Şengül Yiğit yaptığı söyleşide evlilik hayatındaki huzurun püf noktalarına değindi. Örnek aile hayatlarından kesitler vererek çocuk yetiştirme ve evlilik hayatı hakkında bilgiler paylaşan Yiğit, “İyi bir iletişim ve iyi bir motivasyonla hem sağlıklı aileler tesis edebiliriz hem de toplumsal huzurumuzu bulabiliriz” dedi.
Program sonunda 44 yıllık evli olan Emine - Muhammed Fethi Biçer ve 47 yıllık evli olan Hanife- Rıdvan Başaran çiftine kahve fincanı takımı ve çiçek takdimi yapıldı. Programa katılan aileler kendileri için hazırlanan programın aile huzuru ve mutluluğuna katkıda bulunduğunu belirterek Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.