Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi, Yılın İlk Sokak İftarını KİPTAŞ 1. Etap Konutları’nda Düzenledi

z30.05.2017

Tuzla Belediyesi, Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği sokak iftarlarının bu yılki ilk organizasyonunu KİPTAŞ 1. Etap Konutları’nda gerçekleştirdi. İftarda vatandaşlarla buluşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Aynı sofrayı paylaşmanın kardeşlik olduğuna inanıyorum” dedi.
Tuzla Belediyesi, 17 mahalle ve 5 site ile Tuzla Marina’da 24 hemşehri derneğinin katılımıyla düzenlediği 80 bin kişilik sokak iftarlarının ilkini KİPTAŞ 1 Etap Konutları’nda gerçekleştirdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 4 bin kişilik sokak iftarında site sakinleri ile buluştu. İftar öncesi tüm masaları gezerek her yaştan vatandaşlarla görüşen Başkan Yazıcı, İslam aleminin Ramazan ayını tebrik etti. 

Ramazan’ın Gelmesinden Ayrı Bir Mutluluk Duyuyorum
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftarda yaptığı konuşmada “Rabbim, Ramazan ayı münasebetiyle de birlik ve beraberliğimizi arttırsın. İnşallah Ramazan ayı ülkemizin, milletimizin, medeniyetimizin, İslam coğrafyasının ve bütün insanlığın arasındaki bütün husumetlerin bitmesine vesile olur. Ramazan ayı münasebetiyle aynı sofraları paylaşacağız. Önemli olan aynı anne babadan olmak değil aynı sofrayı paylaşabilmektir. Sizin seçtiğiniz birisi olarak değil hissettiğimi yaşayan, içinizden birisi olarak İstanbul’un en ucunda olsak ta bütün ihtiyaçlarını gören, çözüm üreten, ayrıcalıklı bir ilçe olması için gayret çaba ettik ve çalışmalarımızı da bu şekilde sürdürüyoruz. Size hizmet etmek için çırpınan bir Tuzla Belediyesi ailesi var. Bu aileyi siz seçtiniz ve size hizmet etme onurunu yaşıyoruz” dedi.