Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi, Hemşehri Dernekleriyle de Ramazan'ın Bereketini Paylaşıyor

z01.06.2017

Tuzla Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hemşehri dernekleriyle Ramazan’ın bereketini paylaşıyor. Tuzla Marina’da kurulan Tuzla Belediyesi Hemşehri Dernekleri Platformu iftar çadırında ilk sofraya Ardahanlılar ev sahipliği yaptı.
Tuzla Belediyesi’nin mahallelerde ve sitelerde düzenlediği iftar sofraları geleneğine 2 yıldır hemşehri dernekleri iftarları da eklendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın geçtiğimiz yıl Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda başlattığı hemşehri dernekleri iftarları, bu yıl Tuzla Marina’daki etkinlik alanında kurulan çadırda düzenleniyor. İftarlar için etkinlik alanına Tuzla Belediyesi Hemşehri Dernekleri Platformu iftar çadırı kuruldu ve hemşehri dernekleri aylık program dahilinde kendilerine planlanan gecede hemşehrileriyle bir araya geliyor. Tuzla Belediyesi tarafından kurulan ve tüm organizasyonu sağlanan iftar çadırında, her akşam ortalama 500 kişiye ev sahipliği yapılıyor. 

İlk İftar Sofrasında Ardahanlılar Bir Araya Geldi
Tuzla Belediyesi Hemşehri Dernekleri Platformu’nun bu yılki ilki hemşehri derneği iftarında Ardahanlılar bir araya geldi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da, KİPTAŞ 2. Etap Konutları’ndaki sokak iftarının ardından Ardahanlılar iftarına katıldı.