Haberler

Haberler

Başkan Yazıcı ve Eşi, İstasyon Mahallesi’nde 5 Bin Kişiyle Aynı Sofrada Buluştu

z14.06.2017

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstasyon Mahallesi sokak iftarına eşi Dr. Fatma Yazıcı ve oğlu Yavuz Enhar ile birlikte katıldı. Yazıcı ailesi, mahalle sakinleri tarafından çiçeklerle karşılandı.
Tuzla Belediyesi, İstasyon Mahallesi Çiçekçiler Caddesi’nde 5 bin kişilik sokak iftarı düzenledi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eşi Dr. Fatma Yazıcı ve oğlu Yavuz Enhar ile birlikte sokak iftarına katıldı. Cadde ve caddeye açılan sokaklarda kurulan iftar sofralarını gezerek vatandaşlarla görüşen Yazıcı ailesi, vatandaşların yakın ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar, Başkan Yazıcı ve ailesini iftar sofrasında çiçeklerle karşıladı. 

Aynı Sofrada Birlik ve Beraberliğimizi Pekiştiriyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftar öncesi mahalle halkına hitaben yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Yazıcı, “Ramazan ayında bütün mahallelerde iftar sofraları kuruyoruz. Aynı sofrada buluşabilmek, aynı lokmayı paylaşabilmek ve bu birlikteliği yaşayabilmek için sokak iftarları düzenliyoruz. Tuzla’da yaptığımız tüm hizmetlerin yanında biz asıl sizinle beraber olduğumuzda, sosyal açıdan dezavantajlı kesimlerin, engellimizin, yetimimizin, kimsesizlerimizin, yaşlımızın yanında, onlarla beraber olduğumuz zaman kendimizi daha da çok mutlu hissediyoruz ve hizmetimizin gerçek lezzetine o zaman varıyoruz. Yaşam standardı ve kalitesi yüksek bir Tuzla için çalışıyoruz” dedi.