Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, Haberi Çocuklardan Aldı

z11.07.2017

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, “Çocuktan Al Haberi” yarışması ile minik kursiyerlerinin gözlemlerini anne gözüyle sınadı, annelere ve çocuklara keyifli anlar yaşattı.
Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nin Şifa Mahallesi şubesi, “Çocuktan Al Haberi” yarışması düzenledi. Tuzla Belediyesi Şifa Kültür Merkezi’nde düzenlenen yarışmaya yaz okulunda eğitim alan 5-6 yaş grubu çocuklar katıldı. Çocuklara, ev, aile ve sosyal yaşamdan gözlemleri üzerine kurulu sorular soruldu, anneleri ile aynı cevapları verip verememesi ile puanlandırıldı. Annelerin önce, çocukların da yarışma sırasında verdiği cevaplar arasındaki uyum, yarışmadaki başarı sıralamasını belirledi.
Çocuklarıyla aynı çatı altında eğitimin yanı sıra aynı sahnede yarışma heyecanı da yaşayan kursiyer anneler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.