Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, İş Dünyasının Kadın Girişimcileriyle Buluştu

z07.02.2018

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği insiyatifinde kurulmuş olan İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu ile buluştu.
TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu, İstanbul’da kadın girişimcilik olgusunun artırılmasına yönelik alınabilecek tedbirler ve uygulamalar, yeni projeler hakkındaki toplantısında siyasi partilerin kadın kolları ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerini misafir etti. Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi de toplantıya davetli olarak katıldı. İstanbul Ticaret Odası Cemile Sultan Tesisleri’nde düzenlenen toplantıda Tuzla Belediyesi tarafından kadınlara yönelik gerçekleştirilen etkinlik, proje ve faaliyetler değerlendirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği( İKGK) İcra Komitesi Başkanı Hatice Güner Kal ve kurul üyeleri, Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Tuzla’da kadın girişimcilik olgusu ve uygulamalar hakkında bilgi aldı.
Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Öğüt Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın başta Gönül Elleri Çarşısı ve Kadın Emeği Platformu Çarşısı olmak üzere kadınlara yönelik hizmetler ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.