Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, 650 Çocuğa Bayram Sevincini Yaşattı

z22.05.2019

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, her yıl olduğu gibi bu yıl da komisyonlara kayıtlı çocukların bayramlık kıyafetlerini karşıladı. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve hayırseverlerin işbirliğiyle 650 çocuğa eşit bütçe karşılığı bayram kıyafeti alındı.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Aileyi Güçlendirme, Özel Çocuklar ve Yetimler Komisyonlarına kayıtlı 612 ve Tuzla Belediyesi Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Merkezi’nden 38 olmak üzere toplam 650 çocuğa bayramlıklarını aldı. Hayırsever bağışçıların desteği ile gerçekleşen organizasyonda her çocuğa eşit bütçe ayrıldı, çocuklar kıyafetlerini mağazadan seçip beğenerek aldı. Ramazan ayının ortasında bayram sevincini erkenden yaşayan çocuklara aileleri ile birlikte Kadın Kent Gönüllüleri eşlik etti.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı komisyonlarına kayıtlı çocuklar ve velileri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya ve hayırsever bağışçılara teşekkür etti.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, çocukların bayram alışverişine bağışlarıyla destek veren hayırseverlere teşekkür etti. Başkan Yazıcı, “Çocuklarımızın yüzünü güldüren, bayram sevincini katlayan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun” dedi.