Haberler

Haberler

Tuzla’da 2021 Yılında Doğan İlk Bebeklere ‘Bebek Seti’ Verildi

z12.01.2021

Tuzla Belediyesi, ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışı çerçevesinde Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından hayata geçirilen ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kapsamında dünyaya gelen bebekleri, güzel bir sürprizle karşılıyor. Belediye ekipleri, 0-3 ay arası bebek sahibi olan aileleri evlerinde ziyaret ederek ‘Hoş geldin Bebek’ seti hediye ediyor. Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı” Masumiyetinle süslediğin ve umutla tutunduğun hayatı birlikte paylaşacağımız şehrimizde, bizde senin için huzur ve mutluluk içinde hazırlanacağın bir gelecek için çalışıyoruz. Neşe içinde koşup, sokaklarımız kahkahalarınla çınlasın diye şehrimizi senin için güzelleştiriyoruz” dedi.

Tuzla Belediyesi, ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışı çerçevesinde, bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak ve onların yanında olduklarını hissettirmek amacıyla, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın talimatıyla hayata geçirilen ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kapsamında dünyaya gelen bebekleri, güzel bir sürprizle karşılıyor. Bu kapsamda belediye ekipleri, 2021 yılının ilk günü doğan bebekler için hazırlanan, içerisinde ıslak mendil, bebek bezi, pudra gibi malzemelerin olduğu seti annelere hediye etti. Koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere uyularak yapılan ziyaretlerin ardından aileler memnuniyetlerini dile getirdi.

“SOKAKLARIMIZ KAHKAHALARINLA ÇINLASIN DİYE ŞEHRİMİZİ GÜZELLEŞTİRİYORUZ”

0-3 ay arası bebekler için hazırlanan çantanın içinde Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın mektubu da yer aldı. Başkan Yazıcı, “Işığınla, bereketinle, masumiyetinle aramıza hoş geldin bebek. Anne babanın heyecanlı bekleyişinin nihayetinde artık sende bizimlesin. Gelişinle güzelleştirdiğin, masumiyetinle süslediğin ve umutla tutunduğun hayatı birlikte paylaşacağımız şehrimizde, bizde senin için huzur ve mutluluk içinde hazırlanacağın bir gelecek için çalışıyoruz. Neşe içinde koşup, sokaklarımız kahkahalarınla çınlasın diye şehrimizi senin için güzelleştiriyoruz. Biz seninleyiz. Eğitiminde, sağlığında, sosyal yaşamında, var olduğu bütün alanlarda senin yanındayız. İyi bizimlesin. Büyük Tuzla ailemize hoş geldin” dedi.

 “TUZLA BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Oğulları Ragnar Asil için gelen hediye paketi için teşekkür eden Ufuk Kaman, “İki yıldır evliyiz. Ragnar oğlum, 1 Ocak’ta dünyaya geldi. Ben zaten evden çalışıyorum. Eşimle birlikte beraber büyütme kararı aldık. İnşallah vatana millete hayırlı bir evlat olur. Normalde 2020 yılında bekliyorduk. 2021’e nasip oldu. Bundan dolayı mutluyuz. Biz karantina döneminde kaldığımız dönemde de Tuzla Belediyesi bize destek oldular. Eşim hamileydi. O zamanlarda destek oluyorlardı. Şimdi de destek oluyorlar. Tuzla Belediyemize teşekkür ediyorum.” dedi.