Haberler

Haberler

Tuzla Yatırımcılar İçin Cazibe Merkezi

z26.02.2021

İstanbul’da bulunan 8 Organize Sanayi Bölgesi’nden 5’ine ev sahipliği yapan Tuzla ilçesi, yeni yatırımcıların cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Mimar Sinan Mahallesi Emiroğlu Caddesi üzerinde bir börek merkezinin de açılışı gerçekleştirdi.

İstanbul’da bulunan 8 organize sanayiden 5’ine ev sahipliği yapan Tuzla ilçesi, yeni yatırımcıların cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Mimar Sinan Mahallesi’ne yeni bir işletme daha açıldı. Bu kapsamda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Emiroğlu Caddesi üzerinde bulunan bir börek merkezinin açılışına katıldı. Yapılan duanın ardından kurdele kesen Başkan Yazıcı, yeni açılan börek merkezinin içerisini gezdi ve börek yapımı hakkında bilgi aldı. Açılış sonrası Emiroğlu Caddesi üzerinde bulunan esnaflara esnaflara hayırlı işler dileyerek, kısa süre sohbet etti

“EN UFAK İŞ YERİNİN İSTİHDAM DESTEĞİ SAĞLAMASI ÇOK ÖNEMLİ”

Tuzla’da açılan en ufak bir iş yerinin bile istihdam desteği açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Tuzla’da açılan her yatırım için her zaman Tuzla’nın kazancı diyoruz. İstanbul’un ve ülkemizin kazancı diyoruz. En ufak işyerinin bile birkaç tane istihdam desteğinin olması, ekonomik katma değer oluşturması bizim için önemlidir. Bu dönemlerde açılan her iş yerinin açılan her iş yeri ile birlikte ticaret hayatına katılan her kişinin bizim için çok kıymetli olduğunu özellikle de ifade etmek istiyorum. Şahsım ve Tuzla halkım adına hayırlı uğurlu ve mübarek olmasını rabbimden diliyorum. Hayırlı bol kazançlar diliyorum” dedi.