Haberler

Haberler

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, güne İçmeler Mahallesi'nde başladı

z26.08.2024

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, bugün erken saatlerde İçmeler Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle ziyaretleri kapsamında muhtar ve belediye bürokratlarıyla mahalleyi gezen Başkan Eren Ali Bingöl, Tuzlaya yapılacak hizmetleri yerinde değerlendirdi.

Başkan Eren Ali Bingöl, sabahın ilk ışıklarıyla İçmeler Mahallesi'ni ziyaret ederek incelemeler yaptı. Başkan Eren Ali Bingöl, ziyaretinde kentsel yenileme sürecine paralel olarak Tuzla Belediyesi'nin İçmeler Mahallesi'nde yapacağı hizmetleri de anlattı. Eren Ali Bingöl, “Mahallemizde yeni yeşil alanlar oluşturacak, mevcut parkları yenileyeceğiz. Yolların genişletilmesi ve kaldırımların düzenlenmesi için projelerimiz hazır. Ayrıca, aydınlatma çalışmaları ve çevre düzenlemeleriyle mahallemizin çehresini değiştireceğiz” diye konuştu.

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, İçmeler Mahallesi’nin öncelikli mahalleler arasında yer aldığını ve kentsel yenileme kapsamında binaların yenilerinin yapılmasıyla yeni ihtiyaçların da ortaya çıktığını söyledi. Bu ihtiyaçları hızla tespit edip, gerekli yatırımları yaptıklarını belirten Eren Ali Bingöl, “Yerinde Çözüm ile bu hafta İçmeler Mahallesi’ndeydik. Muhtarımız Muammer Pehlivan ile esnafımızı ve mahalle sakinlerimizi dinledik. Tuzla’da her mahallemizin ihtiyaçlarını yerinde tespit edip ve en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Ziyaretler sırasında Tuzlalıların taleplerini alıyoruz. İçmeler Mahallesi’ndeki çalışmalarımızı hızla tamamlayacağız” dedi.