Duyurular

Duyurular

Sürekli İşçi Alımı (Engelli İşçi) İşkur Nihai Liste Sonucu Ve Aday Başvuru Süreci Duyurusu

z20.12.2022

4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Belediyemizde istihdam edilmek üzere 1 engelli sürekli işçi Harita teknikeri personel alımı ilanı için süresi içerisinde (eşube.işkur.gov.tr.) adresi üzerinden 4 adet atanma talebinde bulunulmuştur.


İŞKUR tarafından başvurusu kurumumuza gönderilen

336*****364 T.C. Kimlik Numaralı Ömer YILDIRIM’ın

118*****190 T.C. Kimlik Numaralı Bayram ÇELİK’in

150*****792 T.C. Kimlik Numaralı Aziz TEKİN’in

406*****710 T.C. Kimlik Numaralı Zeynep SOLMAZ’ın 

Aşağıda yer alan ‘BAŞVURACAK ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER’i 20.12.2022-23.12.2022 tarihleri arasında, Tuzla Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü (Evliya Çelebi Mahallesi Hatboyu Caddesi No: 17 Tuzla/İSTANBUL) adresine şahsen veya posta yoluyla teslim etmesi gerekmektedir.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik 16.maddesi ve 2021/2 sayılı Kamu Kurum Ve Kuruluşlarının İşçi İstihdamı Hakkında Genelge’nin 3.14 Maddesine istinaden “Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulur. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilir ve ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmaz” hükümlerine istinaden bu duyuru tebliğ mahiyetinde olup, ilgilisine ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Posta yoluyla zamanında ulaşmayan başvurularda kurumumuz sorumlu değildir. İŞKUR’ca bildirilen nihai listede yer alan adayın evrakları incelenecek, eksik veya uygun olmayan evrakla yapılacak başvuru kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Başvurusunu zamanında yapan adayın Belediyemiz Engelli İşçi Sınav Kurulu toplantısına katılımı zorunludur. Belediyemiz Engelli İşçi Sınav Kurulu toplantısı, 28 Aralık 2022 Çarşamba günü saat 10.00’da Tuzla Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecektir. 

BAŞVURACAK ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Belediyemiz 1 adet sürekli işçi (Engelli) personel alımı ilanı vermiş olup, konu ile ilgili bilgiler linkte yer almaktadır (esube.iskur.gov.tr )

1- Öğrenim belgesi (Noter tastikli örneği veya aslı idarece görülerek onaylanan)

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

3- TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacak, adli sicil kaydı bulunanların adli sicil kaydı ile ilgili mahkeme kararı istenecektir.),

4- Askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir),

5- İş Talep ve Bilgi Formu ile Başvuru Formu (www.tuzla.bel.tr adresinde yayınlanacak )

6- Engelli Sağlık Kurulu Raporu vermeye yetkili hastaneden alınmış hastane veya noter onaylı veya aslı idarece görülerek onaylanan engelli sağlık kurulu raporu (En az %40 engelli rapor oranı olmalıdır)

7- EKPSS Sonuç Belgesi 

- Engelli sürekli işçi alımı iş talep ve bilgi formu

- Engelli sürekli işçi alımı başvuru formu


Tarih Taraf İşin Tanımı
12.12.2022 İŞKUR Sınav başvurusu ilan tarihi (Şartlara durumu uyan adaylar, ilanın Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinde (www.iskur.gov.tr) yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde başvurularını (esube.iskur.gov.tr) internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir.
16.12.2022 İŞKUR Son başvuru tarihi
20.12.2022 Tuzla Belediye Başkanlığı Nihai liste yayınlanacak ( www.tuzla.bel.tr)
20.12.2022 23.12.2022 Tuzla Belediye Başkanlığı Nihai listelerin yayınlanması ve sözlü sınava katılmak için başvuracak adaylardan istenilen belgeler başlığı altında yer alan belgelerin asıl veya onaylı fotokopileri ve Tuzla Belediye Başkanlığının web sitesinde (www.tuzla.bel.tr) yayınlanacak 1’er adet resimli İş Talep ve Bilgi Formu ile Başvuru Formunu eksiksiz olarak doldurarak www.tuzla.bel.tr adresinde ilan edilen 20.12.2022-23.12.2022 tarihleri arasında, Tuzla Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Evliya Çelebi Mahallesi Hatboyu caddesi No: 17 Tuzla/İSTANBUL adresine şahsen veya postayla teslim edilmesi
26.12.2022 Tuzla Belediye Başkanlığı Sözlü Sınava Çağrılacak Kesin aday listesi (www.tuzla.bel.tr) yayınlanacak
28.12.2022 Sözlü sınav başlama saati 10:00 Tuzla Belediye Başkanlığı Sözlü Sınav tarihi: 28.12.2022 ( Sözlü sınav Tuzla Belediye Başkanlığı Encümen Salonunda yapılacaktır. )
03.01.2023 Tuzla Belediye Başkanlığı Sınav sonuçları ilanı (www.tuzla.bel.tr) duyurulacaktır.