Müdürlük Haberleri

Müdürlük Haberleri

Tuzla 3. İstihdam Fuarı, 1.598 Kişiye İş Kapısını Araladı

z09.03.2019

Tuzla Belediyesi,  İŞKUR Tuzla Şube Müdürlüğü, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ve Tuzla Marina işbirliğiyle düzenlenen Tuzla 3. İstihdam Fuarı’nda 90 firma, 1598 açık iş pozisyonuna 5.315 başvuru aldı.  
Tuzla Belediyesi, İŞKUR Tuzla Şube Müdürlüğü, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ve Tuzla Marina işbirliğiyle 8-9 Mart tarihlerinde 10.00-18.00 saatleri arasında Tuzla 3. İstihdam Fuarı düzenlendi. Tuzla Marina’da düzenlenen fuara başta hizmet ve sanayi sektörü olmak üzere çeşitli iş kollarından 90 firma katıldı. Türkiye’nin önde gelen, ekonomiye ve istihdama ciddi katkı sağlayan firmalara ev sahipliği yapan Tuzla 3. İstihdam Fuarı’nda iş ve işçi arayanlar bir araya geldi. Firmaların insan kaynakları temsilcileri, başvuruları değerlendirerek adaylarla ön görüşmelerini gerçekleştirdi. Aranılan kriterlere uygun adaylar, ön görüşmenin ardından firmalara davet edildi. Fuar, bir çok kişinin iş hayatında yeni bir başlangıç oluşturdu. Tuzla 3. İstihdam Fuarı’nda 90 firma, 1598 açık iş pozisyonuna 5.315 başvuru aldı.  
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla 3. İstihdam Fuarı’na destek veren İŞKUR Tuzla Şube Müdürlüğü, İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi ve Tuzla Marina ile fuara katılan firmalara teşekkür etti. Başkan Yazıcı, “Tuzla’da istihdamı arttıran organizasyonlara ve çalışma azminde olan vatandaşlarımızın iş sahibi olabilmesine yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.