Müdürlük Haberleri

Müdürlük Haberleri

Tuzla Karting Park, Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Hizmete Açıldı

z17.07.2017

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Türkiye’nin en fonksiyonel parkı Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda Tuzla Karting Parkı da hizmete kazandırdı. Tuzla Karting Park, 2017 Türkiye Karting Şampiyonası 3. Ayak 15 Temmuz Demokrasi Yarışı ile kapılarını açtı. Tuzla Karting Park’ta düzenlenen yarış, İstanbul’da 10 yıllık karting yarışı özlemini dindirdi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Belediyesi Şelale Eğitim Parkı’nda hız ve adrenalin tutkunlarına Tuzla Karting Park’ı hizmete kazandırdı. İstanbul’da 10 yıllık bir aranın ardından ilk karting yarışı da Tuzla Karting Park’ta düzenlendi. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED tarafından düzenlenen 2017 Türkiye Karting Şampiyonası 3. Ayak 15 Temmuz Demokrasi Yarışı, 15-16 Temmuz tarihlerinde Tuzla Karting Park’ta koşuldu. 7-12 yaş arası sporcuların katılımına açık Formula Mini, 13-16 yaş arası Formula Junior, 15 yaş üzeri Formula Senior ve 32 yaş üzeri Formula Master olmak üzere 4 ayrı kategoride koşulan ve ücretsiz izlenilen yarışlar, her iki günde de büyük çekişmeye sahne oldu.
2017 Türkiye Karting Şampiyonası 3. Ayak 15 Temmuz Demokrasi Yarışı’nda dereceye giren sporcular, son yarışın ardından ödül töreninde bir araya geldi. Yarışlarda ilk 3 sırayı paylaşan sporculara kupa ve madalyaları Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından verildi.