Müdürlük Haberleri

Müdürlük Haberleri

Tuzla’nın Çınarları, Yaşlılar Haftası’na Özel Konser Düzenledi

z11.03.2019

Eskimeyen Sesler Korosu, Yaşlılar Haftası’nda Tuzlalılar’a müthiş bir konser verdi. Sahnedeki enerjileri ve yaşam sevinçleriyle gençlik yıllarının izlerini taşıyan büyüklerimiz, başarılı performansları ile bir kez daha gönüllerde yer aldı.
Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Yaşlılar Komisyonu, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi ve Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kıdemli Vatandaşlar Çalışma Grubu tarafından kurulan Eskimeyen Sesler Korosu, 18 - 24 Mart Yaşlılar Haftası’na özel konser düzenledi. Tuzla’nın Çınarları, müzik ziyareti ile gönülleri fethetti.
İdris Güllüce Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve eşi Ferahil Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi sakinleri, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı’nda aktif görev alan Kadın Kent Gönüllüleri ve Tuzlalı büyüklerimiz katıldı. Beraber ve solo şarkıları ile müzik ziyafeti sunan büyüklerimiz, izleyicilerin alkış desteği ile keyifli bir geceyi hem yaşadı hem de yaşattı.
18 - 24 Mart Yaşlılar Haftası’na özel düzenlenen konserde Şef Bülent Nuran eşliğinde büyüklerimiz hicaz makamındaki şarkıları seslendirildi. Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve eşi Ferahil Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Eskimeyen Sesler Korosu ile beraber ‘Şu Gelen Atlı Mıdır’ türküsünü sahnede hep birlikte söyledi.

Örnek Almamız Gereken Bir Performans Sergilediler
Tuzla Kaymakamı Ali Akça, konserde yaptığı konuşmada büyüklerimizin performansına duyduğu hayranlığı vurguladı. Kaymakam Akça, “Muhteşem, çok keyif aldığım bir gece. İyi ki bu programa gelmişim. Koro şefimiz Bülent Bey ve koristlerimiz, abilerimiz, ablalarımız ve solistlerimizin performansı muhteşemdi. Hepinizi tebrik ediyorum. Kendilerinden örnek almamız gereken performans sergilediler. Kendilerini tebrik ediyorum. Belki bedenen hafif kıdem almış olabilirler ama ruhları hala genç, ruhları hala enerjik. Büyüklerimize bir kere daha teşekkür ediyorum. Bu güzel gecenin gerçekleşmesinde emek sarf eden Tuzla Belediyesi’ne hürmetlerimi arz ediyorum.’ dedi.
Tuzla Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Mehmet Metin ve Yaşlılar Merkezi gönüllülerinden Hümeyra Kaya, Tuzla Kaymakamı Ali Akça ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı’ya Tuzla Belediyesi Yaşlılar Merkezi sakinlerinin el emeğiyle hazırladığı tablolar hediye etti.