Meclis Kararları

Meclis Kararları

Meclis Kararı - 07.01.2021 - 07

z29.01.2021

                  T.C.
                TUZLA

       BELEDİYE BAŞKANLIĞI                                                                     MECLİS KARARI

 

KARAR TARİHİ

...07.01.2021....

KARAR NO

....007...

 

KARARIN

KONUSU

Protokol ve İşbirliği Yapma Yetkisi 

Belediye meclisini teşkil eden zevat

Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Murat KANT’ın Başkanlığında; Üyelerden- Güven YİĞİT, İbrahim Nazmi İŞ, Ali Cihan SEVİLMİŞ, Tülay KALAV, Ülkü SAKALAR, İskender KARAKAYA, Düzgün ACAR, Hakan YILDIZCI, Yasemin KAZAN, Tuncay ŞENOL, Barış CİN, Barış Birtan GÜNDÜZ, Nurhan ERDEM, Kenan ALBAYRAK, Volkan BEŞİROĞLU, Halil KÜTÜK, Bahrem KURUAĞAÇ, Mustafa SEVİM, Cevdet ALEMİN, Seyit Ahmet ŞAHİN, Rıza ÇALASIN, , Olgun ÇELİK, Hüseyin USTA, Serkan TAY, Bilal ÇALIŞICI, Hakan TUNÇTÜRK, Erkan HANCI, Fuat SEVİM, Ferhat ALTUNKAYNAK, Ahmet ÇABUK, Celal CANDERE, Mahmut KADDER, Selçuk TAŞÇI.’nın iştiraki ile toplandı.

Ö N E Rİ  :

         HUKUK, TARİFELER VE İSİMLENDİRME KOMİSYONU RAPORU

 

Rapor Tarihi              : 06.01.2021             

Rapor No                      : 2021/05                                                                            

Konu                          : Protokol ve İşbirliği Yapma Yetkisi

 

                   KOMİSYON İNCELEMESİ : İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sosyo-kültürel ve sosyo-ekonomik gelişmişliğini artırmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarıyla, kamu veya özel üniversitelerle, organize sanayi birlikleriyle, sivil toplum kuruluşlarıyla, derneklerle, vakıflarla, uluslararası kuruluşlarla vb. kurumlarla, hibe çağrısında bulunan Türkiye Cumhuriyeti Bakanlıkları, Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği, Kalkınma Ajansları, Büyükelçilikler, Vakıflar gibi benzer ulusal ve uluslararası kurumlara proje başvurusu yapma ve işbirliği için Belediye Başkanı Dr. Şadi YAZICI’ya protokol ve işbirliği yapma yetkisi verilmesi, Makamınızca da uygun bulunması durumunda bu hususta karar alınmak üzere yazımızın Belediye Meclisi’ne havalesini tensiplerinize arz ederim. Şeklinde hazırlanan Kadın ve Aile Müdürlüğünün 04.01.2021 tarihli ve 44693 sayılı teklifi incelenmiştir.

        

                  KOMİSYON GÖRÜŞÜ:  “Protokol ve İşbirliği Yapma Yetkisi” ile ilgili teklif dosyası Komisyonumuzca incelenmiş olup; Teklifin Müdürlüğünden geldiği şekliyle kabulü, Komisyonumuzca uygun görülmüştür.

 

HUKUK, TARİFELER VE İSİMLENDİRME KOMİSYONU: Av. Güven YİĞİT(Kom.Bşk.), Bilal ÇALIŞICI(Kom.Bşk.Yrdc.), S.Ahmet ŞAHİN(Rpr.), Av.Ülkü SAKALAR(Üye), Olgun ÇELİK(Üye).

 

             K A R A R : Protokol ve İşbirliği Yapma Yetkisi” ile ilgili Hukuk, Tarifeler ve İsimlendirme Komisyonunun 06.01.2021 tarihli ve 2021/05 sayılı raporunun, Komisyondan geldiği şekliyle kabulüne, Tuzla İlçe Belediye Meclisinin, 7’incı Seçim Dönemi, 3’üncü Toplantı Yılı, Ocak Ay’ı Toplantılarının 07.01.2021 Perşembe  günü  yapılan 2’nci Birleşimi, 1’inci Oturumunda oyçokluğu ile kararlaştırılmıştır.

            Murat KANT 
     Meclis 1’inci Başkan V.           

     
           Barış CİN 
         Divan Kâtibi


      Erkan HANCI
       Divan Kâtibi


 


        G Ö R Ü L D Ü

       Dr. Şadi YAZICI
      Belediye Başkanı