Gönül Elleri Çarşısı

Gönül Elleri Çarşısı

Tuzlalı ‘Özel Çocuklarımız’, Hünerli Elleriyle 600 Kuş Yuvası Yaptı

z15.05.2018

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’na kayıtlı 12 özel çocuğumuz, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri ile beraber 600 adet ahşap kuş yuvası hazırladı. Kuş yuvalarının ilk grubu, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve “Özel Çocuklarımız” tarafından Şelale Eğitim Parkı’ndaki ağaçlara asıldı.
3 aylık atölye çalışmasıyla hazırlanan, renk ve desenleri ile dikkat çeken 600 kuş yuvası, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi Bahar Festivali’nde sergilendi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü İlhan Çöpoğlu, Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güven Ada, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Özel Çocuklar Komisyonu’ndan sorumlu gönüllü Filiz Saltan, Kadın Kent Gönüllüleri, kuş yuvalarını hazırlayan 12 Özel Çocuğumuz ve Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerleri ile aileleri, kuş yuvalarını Şelale Eğitim Parkı’ndaki ağaçlara birlikte astı.
Kuş yuvalarının hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Özel Çocuklarımız yaptıkları çalışmalar ile beni çok duygulandırıyor. Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ve Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi kursiyerlerini tebrik ediyorum” dedi.