TUZLA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLAN

Tuzla Belediyesi Personeli Covid-19 Ve Hijyen Eğitimi

Tuzla Belediyesi İktisadi Teşekkülü (TUZ-YAP İnşaat Yatırım ve Pazarlama A.Ş.) Personeli Covid-19 ve Hijyen Eğitimi

“Bağımsızlığın Nişanesi; Cumhuriyet” Resim Yarışması

Tuzla Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin resim sanatına olan ilgilerini desteklemek için ;“Bağımsızlığın Nişanesi; Cumhuriyet” konulu yarışmamız ile bayram sevincimizi öğrencilerimizle paylaşmak, çocuklar ve gençler arasında var olan kardeşlik, sevgi ve dostluk bağlarını geliştirerek; çocuklar ve gençler için aydınlık yarınların hazırlanmasına katkıda bulunmak amacıyla...

TUZLA  E-KÜTÜPHANE ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

TUZLA E-KÜTÜPHANE ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

Mahallelere göre 29 Mayıs Cuma günü Cuma Namazının Kılınacağı Camiler

TUZLA'DA 29 MAYIS CUMA GÜNÜ NAMAZ KILINACAK CAMİLERİMİZ

Mahallelere göre 29 Mayıs Cuma günü Cuma Namazının Kılınacağı Camiler

AÇIK OLAN BENZİN İSTASYONLARI

Evlenmeye aday gençlere ve yeni evli bireylere evlilik yaşamlarıyla ilgili farkındalık kazandırıp, bilinç düzeylerini arttırmak, huzurlu bir aile ortamıyla evlilik bağını güçlendirmek amaçlanmıştır.

TUZLA BELEDİYESİ EVLİLİK AKADEMİSİ HAKKINDA

2020 YILI “KADIN” KONULU ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ