Haberler

Haberler

Kedi Evleri, Tuzla Sahilinde Minikleri Ağırlamaya Devam Ediyor

z08.04.2016

Tuzla Belediyesi Kedi Evleri, Tuzla sahilindeki yeni yerinde minik misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Sahil yolu düzenleme çalışmaları kapsamında eski yerinden İBB Spor Tesisleri yanındaki alana nakledilen Kedi Evleri’nin misafirlerine her gün düzenli olarak mama veriliyor.
Tuzla Belediyesi, sokak hayvanların barınması, beslenmesi ve tedavilerinin gerçekleştirilmesi konusundaki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Tuzla Belediyesi sokak hayvanlarının beslenmesi için günlük olarak mama dağıtıyor, parklarda otomatik su kapları ile hayvanlarının susuzluğunu önlüyor. Tuzla Belediyesi hem kendi ekipleri hem de gönüllülere mama desteği vererek sokak hayvanlarının kümelendiği alanlara mama dağıtımı gerçekleştiriyor, Tuzla Belediyesi kedi evlerinin minik misafirlerini her gün düzenli olarak besliyor. Tuzla Belediyesi, sahildeki yaya yolunda yapılacak düzenleme çalışmaları kapsamında Kedi Evleri’ni 450 metre ileride, İBB Spor Tesisleri yanındaki alana naklederek kedileri bu alanda da besleme hizmetini sürdürüyor.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gönüllülere verilen mama desteğiyle birlikte her ay 2 ton kedi ve köpek maması ile sokak hayvanlarını beslediklerini söyledi.