Haberler

Haberler

Hayatımız İletişim

z20.02.2020

Tuzla Belediyesi “Tuzla Gençlik Buluşmaları” kapsamında hazırlanan etkinliklerine devam ediyor. Tuzla Belediyesi Nikâh Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programın konukları Radyo 7 sunucusu Umut Öztürk, Radyo Turkuvaz sunucusu Hopdedik Ayhan ve TGRT Haber sunucusu Mehmet Aydın oldu.

Eğitim, kültür, bilim, sanat ve spor dallarında hizmet veren Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi, Şubat ayı gençlik buluşmalarının bu haftaki konusu ‘’Hayatımız İletişim’’ olurken medya ve iletişim konularına değinen misafirlerimiz gençlere iletişim gücü ile stratejik yaklaşımlardan bahsederek önemli ve faydalı bilgiler aktardılar. Radyo sunucuları Umut Öztürk, Hopdedik Ayhan ve televizyon sunucusu Mehmet Aydın program sonunda ev sahipliği yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ederek gençlerle özçekim fotoğrafı çektiler.

GENÇLİK = GELECEK

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın “Gençlik = Gelecek” sloganıyla gençlere faaliyetlerine devam ediyor.  Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Gençler bizim geleceğimizdir. Gençlerimizi geleceğe hazırlamak için merkezlerimizde eğitim çalışmalarımız kesintisiz sürüyor. Merkezlerimizde gençlerimizle her ay bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunup hizmetlerimizi gençliğin beklentileri ışığında yönlendiriyoruz” dedi.