Haberler

Haberler

Tuzla’da asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor

z24.07.2024

Tuzla Belediyesi, ilçe sakinlerinin rahat ve konforlu ulaşımını sağlamak adına asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İBB iş birliği ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında son olarak D-100 ve Aydınlı Caddesi Bağlantı Yolu’na toplam 14 bin 374,04 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

Tuzla’nın cadde ve sokakları belediye ekiplerinin çalışmaları ile asfaltlanarak yenileniyor. Bu kapsamda D-100 ve Aydınlı Caddesi Bağlantı Yolu’nda devam eden çalışmalarda yaklaşık bin 500 metrelik asfalt serimi gerçekleştirildi. Yine 25 metre genişliğe sahip caddenin imar yolu ile askeri arazi arasındaki sınır perde duvar ile bölündü. Ayrıca askeri arazide devriye yolu, ışıklandırma sistemleri ile kamera sistemleri aktif duruma getirildi.

D-100 VE AYDINLI CADDEESİ BAĞLANTI YOLU

Projenin tamamlanması ile birlikte D-100’den Aydınlı Yolu Caddesi’ne direkt bağlanma imkânı sağlanacak. Bu sayede İçmeler Mahallesi, İçmeler Köprüsü-1, İçmeler Köprüsü-2 üzerindeki trafik yoğunluğunun azaltılması hedefleniyor.

ÇALIŞMALAR İBB İLE KOORDİNELİ İLERLİYOR

Ekipler ilçedeki bazı cadde ve sokaklarda İBB ekipleriyle koordineli olarak bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.