Haberler

Haberler

Tuzla’da bir vaat daha gerçekleşiyor: Feribot seferleri hazırlıkları tamamlandı

z26.07.2024

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde (UKOME), gerçekleştirilen toplantı sonrası komşularına, Tuzla-Pendik-Adalar feribot seferleri hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyerek kararın, UKOME’den oy birliği ile geçtiği müjdesini verdi.

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonuçlarıyla, AKP'den CHP'ye geçen Tuzla Belediyesi’nde seçim döneminde verilen vaatler bir bir gerçekleştirilmeye devam ediyor. Geçen hafta Tuzla Halk Plajı’nın açılışını yaparak, plajı komşularıyla buluşturan Başkan Eren Ali Bingöl, bu hafta da Tuzla-Pendik-Adalar feribot seferleri ile ilgili önemli bir gelişmeyi vatandaşlarla paylaştı.

“TUZLA HALKI İÇİN ÇOK DEĞERLİ BİR HİZMET HAYATA GEÇİRİLİYOR”

UKOME’de söz alan Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Tuzla-Pendik-Adalar feribot seferlerinin İstanbul'un başlangıç noktası olan Tuzla için büyük önem taşıdığını belirtti. Ulaşım ağını deniz ulaşımı, raylı sistemler ve karayoluyla entegre ederek Tuzla halkı için değerli bir hizmetin hayata geçirildiğini vurgulayan Bingöl, kararın komşularına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

“BUGÜN, TUZLA’MIZIN İSTANBUL İLE BAĞINI GÜÇLENDİRMEK İÇİN ÇOK GÜÇLÜ BİR ADIM ATTIK”

Toplantı sonrası sosyal medya hesaplarından komşularına müjdeyi veren Başkan Eren Ali Bingöl, “Göreve geldiğimiz günden bu yana durmaksızın çalışıyoruz. Amacımız, Tuzlalıların yaşam kalitesini artırmak, Tuzla’yı güzelleştirmek. Bunun için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile entegre çalışarak Tuzla’nın güzelleşeceği tüm yatırımları planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Bugün, Tuzla’mızın İstanbul ile bağını güçlendirmek, kentin nimetlerinden faydalanabileceği ulaşım ağlarını ortaya koymak için çok güçlü bir adım attık” dedi.

“BUGÜN İTİBARIYLA KARAR, UKOME’DEN DE OY BİRLİĞİ İLE GEÇTİ”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun desteği ile Tuzla-Pendik-Adalar feribot seferleri hazırlıklarını tamamladıklarını vurgulayan Başkan Eren Ali Bingöl, “Bugün itibarıyla UKOME’den de karar oy birliği ile geçti. Çok yakında Tuzla-Pendik-Adalar feribot seferleriyle Tuzla’nın deniz ulaşımını yeniden canlandırıyor olacağız. Tuzla-Pendik-Adalar vapur seferlerinin başlamasında başta İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere tüm İBB ekiplerimize çok teşekkür ediyoruz. Şimdiden Tuzlalı hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İlk vapurda buluşmak üzere” şeklinde konuştu.