Haberler

Haberler

Tuzla Belediyesi'nden üniversite adaylarına ücretsiz destek

z29.07.2024

Tuzla Belediyesi, hayata geçirdiği Üniversite Tercih Danışma Günleri ile ilçenin dört bir yanında gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Akfırat Mahallesi, Tepeören Mahallesi, Anadolu Mahallesi, Fatih Mahallesi, Postane Mahallesi gibi mahallelerde kurulan stantlarda uzman eğitmenler, öğrencilerin YKS sonuç puanına göre tercihlerinde ücretsiz yardımcı oluyor. 

Tuzla Belediyesi, üniversite sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından bu yıl da üniversite adaylarına yönelik olarak düzenlediği tercih günlerini başlattı. 25 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen YKS Tercih Danışma Günleri’nde öğrenciler, uzman öğretmenler eşliğinde doğru tercih yapma imkânı buluyor. 

Tuzla Gençlik Merkezi’nin Ana Binası’nda (TUZGEM) her gün sabah 09.00 akşam 17.30 arasında hizmet verilirken, Tuzla’nın birçok noktasında da üniversite öğrencilerinin yanına gidilip doğru tercih yapmaları için destek verilmeye devam ediyor. 

“GENÇLERİMİZİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMELERİNE KATKIDA BULUNMAKTAN GURUR DUYUYORUZ” 

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gençlerimizin gelecekteki kariyer yolculuklarına sağlam adımlarla başlamalarını desteklemek, en büyük önceliğimizdir. Uzman eğitmenlerimizle sunmuş olduğumuz bu ücretsiz danışmanlık hizmeti, gençlerimizin doğru bilgiye ulaşmalarını ve en uygun tercihleri yapmalarını sağlıyor. Hep birlikte, onların hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz. Tüm adaylarımızı, bu önemli süreçte bize başvurmaya ve destek almaya davet ediyorum." İfadelerini kullandı.

 TERCİH DANIŞMA GÜNLERİ’NDE HİZMET VERİLEN MAHALLELER 

Akfırat Mahallesi, Tepeören Mahallesi, Anadolu Mahallesi, Fatih Mahallesi, Postane Mahallesi, Tuzla Port, Cami Mahallesi, Tuzla Marina, Mescit Mahallesi, Aydınlı Mahallesi, Orta Mahallesi, Orhanlı Mahallesi, Aydıntepe Mahallesi, İçmeler Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi, Şifa Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Evliya Çelebi Mahallesi, Yayla Mahallesi, Tuzla Belediyesi Gençlik Merkezi.