Haberler

Haberler

Tuzla’da deniz keyfi: Canlı müzik, gün batımı ve Adalar manzarası

z29.07.2024

Tuzla Belediyesi'nin düzenlediği ücretsiz Gün Batımı Seferleri her cumartesi Tuzlalıları denizle buluşturmaya devam ediyor. Canlı müziğin Adalar manzarası ile bir araya geldiği etkinliklere Tuzlalıların ilgisi ise bir hayli yoğun.

Tuzla Belediyesi, sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bugünlerde Tuzlalıları, gün batımının eşsiz güzelliği ile buluşturmaya devam ediyor. Deniz keyfinin, gün batımı ile arşa çıktığı ada manzaralı turlarda Tuzlalılar, yazın keyfini ikramlar ve canlı müzik eşliğinde çıkartabiliyor. Kontenjanla sınırlı olan Gün Batımı Seferlerine İstanbullu vatandaşlar etkinlik.tuzla.bel.tr adresinde başvurabilecekler.

“HEM DENİZİN HEM DE GÜN BATIMININ TADINI BİRLİKTE ÇIKARACAĞIZ”

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl “Tuzla Belediyesi olarak, yazın keyfini en üst seviyeye çıkarmak ve vatandaşlarımıza unutulmaz anlar yaşatmak amacıyla düzenlediğimiz Gün Batımı Seferleri büyük ilgi görüyor. Ayrıca, yakın zamanda başlayacak Tuzla-Pendik-Adalar feribot seferlerinin, bölgeye canlılık kazandıracağına ve Tuzla’nın cazibesini artıracağına inanıyorum. Bu yaz, hem denizin hem de gün batımının tadını birlikte çıkaracağız” dedi.

Turlar, Adalar feribot seferlerinin başlayacağı zamana kadar devam edecek.

GÜN BATIMI SEFERLERİ TURLARINA KİMLER KATILABİLİR? 

Gün Batımı Seferleri için ilçe dışından yapılan başvurular kabul edilmiyor. 18 yaş üstü bireylerin öncelikli olarak sisteme üye olması zorunlu. Yapılacak üyelik sonrası sisteme giriş yapıldıktan sonra istenilen etkinliğe katılım sağlanabiliyor. 18 yaş altı çocukların kayıtları veli üyelik panelinden “Çocuklarım” kısmından eklenerek yapılabiliyor.

Etkinlik için toplanma ve hareket alanı Tuzla Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Gençlik Gemisi önünden yapılıyor. Geminin hareket saati ise 19.30 olup yaklaşık 2 saat olarak planlanan etkinliğe katılacaklar kimliklerini de yanlarında bulundurmaları gerekiyor.