Haberler

Haberler

Tuzla’daki okulların bakım ve onarım işleri Tuzla Belediyesi'ne emanet

z08.08.2024

14 Haziran'da okullarda eğitim öğretim faaliyetleri tamamlandı ve yaz tatili başladı. Öğrenciler tatilde ama  Tuzla Belediyesi'nin yaz tatilinde ilçedeki okulların fiziki şartlarını iyileştirmek için başlattığı çalışmalar ise aralıksız devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda yaklaşık 20 milyon öğrenci yeni eğitim ve öğretim yılınıa Eylül ayında yeniden merhaba diyecek. Çalışma Takvimi'ne göre, okullarda ilk ders zili ise 9 Eylül'de çalacak. 

Tuzla’daki okulların bakım ve onarım işleri belediyeye emanet 

Yaz tatili döneminde Tuzla’daki okulların tamir, bakım, onarım işleri belediyeye emanet. İlçedeki 67 okulda çalışmalarını sürdürecek olan Tuzla Belediyesi, okulların tadilat, boya, bakım ve tamir gibi ihtiyaçlarına çözüm sunacak.Okullarda tespit edilen ihtiyaç listesine göre yaz boyunca; iç ve dış cephe boyaları, kapı, pencere, çatı onarımı, dış cephe mantolama, spor alanlarının tadilatı, engelli rampası yapımı, bahçe duvar ve demir parmaklıların imalatı, merdiven tamir ve yapımı, tuvaletlerin yenilenmesi, ısıtma, aydınlatma ve su tesisatlarının yenilenmesi gibi kapsamlı çalışmalar yürütülecek

"Her şey Yarlarımızn Teminatı Öğrencilerimiz İçin"

Yeni eğitim döneminde tüm öğrencilere başarılar dileyen Tuzla Belediye Başkanı Av Eren Ali Bingöl "Yarınımızın teminatı öğrencilerimizin daha temiz, konforlu ve hijyenik bir ortamda eğitim almalarına olanak sağlamak için her sene olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç duyulan okullara boya badanadan, tadilata, temizlikten, ilaçlamaya gerekli desteği veriyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize yaptığımız her yatırım bizim için ayrı bir önem taşıyor. Tuzla Belediyesi olarak eğitime sağladığımız katkıdan hiçbir zaman tasarruf etmedik, etmeyeceğiz" diye konuştu.