Haberler

Haberler

Eren Ali Bingöl Postane Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

z09.09.2024

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Postane Mahallesi’ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. “Yeleğimizi giydik, sahaya indik” diyen Eren Ali Bingöl, vatandaşlardan gelen talepleri çözüm ekibi ile birlikte dinledi. Bölgedeki prestij caddesinin yakın zamanda hayata geçirileceğini müjdeledi.

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, geçtiğimiz aylarda halk buluşmalarının mahallelere taşınacağı sözünü vermişti. Haftalık olarak belediyenin giriş katında düzenlenen buluşmalar, artık Tuzla'nın farklı mahallelerinde gerçekleştiriliyor. Bu haftaki buluşmanın adresi Tuzla'nın merkez mahallelerinden Postane oldu.

YELEĞİMİZİ GİYDİK SAHAYA İNDİK

Eren Ali Bingöl'e ziyareti sırasında Tuzla Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri Postane Mahalle Muhtarı Mustafa Kaçar eşlik etti. “Yeleğimizi giydik, sahaya indik” diyen Eren Ali Bingöl çalışmalara ilişkin “Muhtarımızı aldık, sokak sokak geziyoruz. Sorunları çözüyoruz. Çalışıyoruz.” açıklamasında bulundu.

SIK SIK NOT ALDIRDI

İlk olarak muhtarlık ziyareti yapan Bingöl, mahalleli tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Seçim öncesi de sık sık sokak buluşmalarına katılan Bingöl'ün makamından ayrılıp sahaya inmesi, bölgede yaşayan vatandaşlardan olumlu not aldı.  Yurttaşların taleplerini dinleme fırsatı bulan Bingöl'ün, çalışma arkadaşlarına ve meclis üyelerine sık sık not aldırdığı ve talimat verdiği gözlemlendi.

MOTO KURYELERE SARI PARK ALANI

Sokakların ışıklandırılması ve alt yapı çalışmalarına da değinen Eren Ali Bingöl moto kuryelere ilişkin gelen şikâyetler konusunda yeni projenin ön bilgilerini verdi, ileriye dönük planlamalardan bahsetti. Planlamaya göre; moto kuryelerin sarı park alanlarında toplanacak. Trafiğe kapalı alanlardaki karmaşa artık bitecek. Kuryeler sipariş öncesinde sadece belirlenen alanda duracak.

Ulaşımda yaşanan aksaklıklarla ilgili İETT ile koordinasyon halinde olduklarını vurgulayan Bingöl ışıklandırma, asfalt için gerekli çalışmalarında hızlandırılacağını ifade etti.