Müdürlük Haberleri

Müdürlük Haberleri

Tuzla Belediyesi Minik Öğrencilere Çevre Duyarlılığını Aşılıyor

z30.05.2019

Tuzla Belediyesi, Ord. Prof. Dr. Cahit Arf İlkokulu koordinatörlüğünde Zübeyde Hanım İlkokulu ve Uğur Okulları ile birlikte 5 Haziran Dünya Çevre Günü programı düzenledi. Etkinlikte öğrencilere Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın hediyeleri verildi.
Ord. Prof. Dr. Cahit Arf İlkokulu konferans salonunda düzenlenen etkinliğe okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Program, Ord. Prof. Dr. Cahit Arf İlkokulu anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı, olduğu günün anlam ve önemine uygun mesajlar içeren dans gösterisi ile başladı. Tuzla Belediyesi çevre mühendisleri katılımcıları başta sıfır atık projesi olmak üzere çevrenin korunması konusunda bilgilendirdi. Geri kazanılabilir atıkların ayrı ayrı toplanması konusunda öğrencileri bilgilendiren Tuzla Belediyesi yetkilileri, soruları da yanıtladı. Programda Zübeyde Hanım İlkokulu Halk Oyunları Ekibi folklor gösterisini sahneledi, Ord. Prof. Dr. Cahit Arf İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Derin Ebru Demir günün anlam ve önemine vurgu yapan şiirini seslendirdi.
Etkinlik, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın öğrencilere üzerinde öğrencilerin yaptığı resimlerin yer aldığı bez çanta ve kaktüs bitkisi hediyesinin dağıtımıyla sona erdi.