Tuzla’da 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi büyüklerin evleri Tuzla Belediyesi ekipleri tarafından temizleniyor. Uygulama ile evin camları, mutfak, tuvalet, oturma ve yatak odaları titizlik ile temizlenerek Koronavirüse karşı dezenfekte ediliyor.

İhtiyaç Sahibi Vatandaşların Evleri Dezenfekte Ediliyor

Tuzla Belediyesi, her yıl Eğitim-Öğretime verdiği desteği bu sene de sürdürdü. Tuzla’da bulunan ilk ve orta dereceli 70 okula, boyama işlemleri, dezenfekte uygulaması ve hijyen malzemelerinin karşılanması konusunda yardım edildi.

Tuzla'da Okullar Yüz Yüze Eğitime Hazır

Tuzla’nın her köşesindeki temizlik, yenileme ve düzenleme çalışmaları aralıksız sürerken, Tuzla Deresi ekipler ve iş makinalarının katıldığı kapsamlı çalışmayla temizlendi.

DERELER DENİZLERLE BULUŞUYOR

Tuzla Belediyesi ‘Sıfır Atık’ projelerini uygulamaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde, ülke genelinde yürütülen ‘Sıfır Atık’ hedefine yönelik olarak Tuzla’da da projeler geliştiriyoruz.

HEDEF SIFIR ATIK

Tuzla İstasyon Mahallesi sakinlerinin başvurusu üzerine çöp biriktirildiği tespit edilen ev Tuzla Belediyesi ekiplerince temizlendi.

Tuzla Belediyesi Ekipleri Çöp Evi Temizledi

Tuzla Belediyesi, Düzce'de 3 ilçe ve 24 köyü sular altında bırakan selden sonra yapılan çalışmalara iş makinesi ile destek veriyor. Tuzla Belediyesi yol yıkama aracı, selden etkilenen yerlerde temizlik yapıyor.

Tuzla Belediyesi, Düzce’de Selden Etkilenen Köylerde Çalışmalara Destek Veriyor

Tuzla Belediyesi, Ord. Prof. Dr. Cahit Arf İlkokulu koordinatörlüğünde Zübeyde Hanım İlkokulu ve Uğur Okulları ile birlikte 5 Haziran Dünya Çevre Günü programı düzenledi. Etkinlikte öğrencilere Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın hediyeleri verildi.

Tuzla Belediyesi Minik Öğrencilere Çevre Duyarlılığını Aşılıyor

Tuzla Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışması’na 2018-2019 eğitim öğretim yılında 39 okul katıldı. 16.700 lt. Atık yağ toplanan yarışmada dereceye giren okullar ve öğrenciler, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendi.

Başkan Yazıcı, Okullar Arası Bitkisel Atık Yağ Toplama Yarışmasında Dereceye Giren Okullar ve Öğrenciler Ödüllendirdi

Tuzla Belediyesi, özel iş makinesi ve el aletleriyle Tuzla Deresi’ni temizliyor. Derede su akışını engelleyen atıklar toplanarak dere içi ve çevresi temizleniyor.

Tuzla Belediyesi, Tuzla Deresi'nde Periyodik Temizliği Sürdürüyor

Tuzla Belediyesi, ilçenin eko-okulları arasında yer alan Mevlana İlkokulu ile birlikte geri dönüşümde örnek bir kampanyayı sürdürüyor. 10 adet pet şişe veya metal kutu getiren öğrencilere Tuzla Belediyesi tarafından 1 adet bez çanta hediye edilerek öğrencilerin çevre koruma bilinci arttırılıyor.

Tuzla Belediyesi ve Mevlana İlkokulu, Geri Dönüşümde Örnek Bir Kampanyayı Sürdürüyor