Kent Konseyi Çalışma Grubu Faaliyetleri

Kent Konseyi Çalışma Grubu Faaliyetleri

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Çalışan Kadınlara ‘Bilgi’ Hediye Etti

z09.03.2018

Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde fabrikaları ziyaret ederek çalışan kadınlara sağlık ve kişisel gelişim konularında eğitim verdi.
Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Öğüt Şimşek ve Kadın Meclisi Üyeleri, Okan Üniversitesi Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yard. Doç. Dr. Servin Göçer, Organ Nakli Koordinatörü Dilek Okutur ve Kişisel Gelişim Uzmanı Tijen Özpınar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilçedeki fabrikaları ekip halinde ziyaret etti. Fabrikaların beyaz ve mavi yakalı çalışanları ile bir araya gelen heyet, bilgi ve birikimlerini paylaştı. Başta iş sağlığı ve güvenliği olmak üzere kadınların iş, aile ve sosyal hayatta sıklıkla karşılaştıkları konuların, yaşadıkları sıkıntıların ele alındığı ziyaretlerde çalışanların soruları da yanıtlandı.
Tuzla Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Arzu Öğüt Şimşek, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın kadınlara yönelik çalışmaları hakkında bilgi vererek ilçedeki sosyal faaliyetlere davet etti.