Tuzla Belediyesi’ne bağlı Tuzla Gençlik Merkezi’nin başlattığı internet üzerinden üniversite hazırlık derslerine, Bilgi Evlerinde devam eden Lise Geçiş Sınavı ( LGS ) eğitim videoları da eklendi.

BİLGİ EVİMİZDE

Tuzla Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Tuzla Gençlik Merkezi (TUZGEM) ve Bilgi Evleri’nde verilen eğitimler, Koronavirüs salgınının yayılımını önlemek amacıyla gerçekleştirilen kısıtlamalara destek olmak üzere, bir süreliğine internet üzerinden verilmeye devam edecek.

KESİNTİSİZ EĞİTİM

Tuzla Belediyesi’nin bu yıl 3.’sünü düzenlediği satranç turnuvası, Şelale Park Bilim Merkezi’nde yapıldı. Oldukça çekişmeli geçen elemeler sonunda 6 kategoride ilk üçe girenlere ödül verildi.

TUZLA SATRANÇ TURNUVASI

İstanbul’un en fonksiyonel parkı Şelale Eğitim Parkı’nda bulunan Tuzla Belediyesi Gözlemevi (Planetaryum), misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

TUZLA İÇİN GÖZLEM VAKTİ

Tuzla Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 105. Yıldönümünde, Mart ayı boyunca sürecek bir dizi etkinlik ile Çanakkale Zaferi coşkusu ve ruhunu yaşatmaya devam edecek. Bu etkinliklerin ilki, “Çanakkale Ruhu Tuzla’da” isimli sergi oldu.

ÇANAKKALE RUHU TUZLA’DA

Tuzla Belediyesi Eğitim Birimleri resim ve el sanatları kurslarına devam eden öğrencilerin eserlerinden oluşan “ Resim ve Maket Sergisi “ ziyaretçilerle buluştu.  Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde sergilenen eserler, büyük ilgi gördü.

EĞİTİM BİRİMLERİMİZDEN RESİM VE MAKET SERGİSİ

Tuzla Belediyesi Eğitim Birimleri resim ve el sanatları kurslarına devam eden öğrencilerin eserlerinden oluşan “ Resim ve Maket Sergisi “ ziyaretçilerle buluştu. Tuzla Belediyesi Rumeli Kültür Merkezi’nde sergilenen eserler, büyük ilgi gördü.

Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi, Yaşlılara Sayfa Haftası etkinlikleri kapsamında Değerlerimize Saygı Programı düzenledi.

Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezi'nden Değerlerimize Saygı Programı

100. Yılda 100 Etkinlikle Çanakkale Ruhu’nu Tuzla’ya taşıyan Tuzla Belediyesi, 100. Yılında Çanakkale paneli düzenleyerek savaşın bilinmeyen yönlerinin aktarılmasını sağladı.

Tuzla Belediyesi'nden 100. Yılında Çanakkale Paneli

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri öğrencileri ve öğretmenleri, “100.Yılda Çanakkale Ruhu-Ata ve Dede'” programında şehitlerimizi gururla andı.

Tuzla Belediyesi Bilgi Evleri, Çanakkale Ruhu’nu Tuzla’ya Taşıdı

Tuzla’da Şehitlerimizi ve 100. Yılında Çanakkale Şehitleri’ni Anma Programı’nda duygu yüklü anlar yaşandı. Çanakkale Ruhu’nu yaşatan programda aziz şehitlerimiz rahmetle anıldı.

Aziz Şehitlerimizi Rahmetle Anıyoruz