Tuzla Belediyesi AÇEM (Anne Çocuk Eğitim Merkezi) üyesi anneler için ilk yardım eğitimleri düzenliyor. Tuzla genelinde hizmet veren AÇEM merkezlerinde düzenlenen seminerlerde Tuzla Kart üyesi sağlık kuruluşlarından uzmanlar, anneleri ilk yardım konusunda bilinçlendiren sunumlar yapıyorlar.

ANNELERE İLK YARDIM EĞİTİMİ

Tuzla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Koordinasyon Merkezi’nin  düzenlediği ‘Kadın ve Aile’ konulu seminer dün gerçekleştirildi.

Konumuz: Kadın ve Aile

Tuzla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Koordinasyon Merkezi’nin düzenlediği ‘Kadın ve Aile’ konulu seminer dün gerçekleştirildi.

Tuzla’daki Sivil Toplum Kuruluşlarının kadın temsilcileri düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Birlikten Kuvvet Doğar

Tuzla’daki Hemşeri Dernekleri Kadın Kolları temsilcileri düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Kadın Gözü Farklı Bakar

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eğitim ve sosyal belediyeciliği bir araya getiren projesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, 6.yılında da hizmet vermeye devam ediyor.

Şimdi AÇEM’li Olduk

Tuzla Belediyesi’nin anneler ile 3-6 yaş aralığındaki çocuklarını eğitimde aynı çatı altında buluşturan ve ücretsiz hizmet veren Anne Çocuk Eğitim Merkezi  (AÇEM) 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı kayıtları başladı.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi’nde Yeni Dönem Kayıtları Başladı

Tuzla Belediyesi’nin anneler ile 3-6 yaş aralığındaki çocuklarını eğitimde aynı çatı altında buluşturan ve ücretsiz hizmet veren Anne Çocuk Eğitim Merkezi (AÇEM) 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı kayıtları başladı.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu Kapanış Programı düzenlendi.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu Kapanış Programı İle Sona Erdi

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi, yaz okulu kapsamında kursiyer anneler için geziler, yüzme yarışması ve bowling turnuvası düzenledi.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi Yaz Okulu, Eğlenceli Etkinliklerle Devam Ediyor

Tuzla Belediyesi Anne ve Çocuk Eğitim Merkezleri’nde 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında 3.210 anne ve minik öğrenci mezun olarak katılım belgesi ve gelişim raporu heyecanı yaşadı.

Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezleri’nde Karne Heyecanı Yaşandı

Tuzla Belediyesi ve Üsküdar Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen “Bilinçli Anne Güvenli Çocuk” eğitim programı kapsamında eğtimsel komedi çocuk tiyatrosunu sahnelendi.

Tuzla’da ‘Bilinçli Anne Güvenli Çocuk’ Eğitimleri Devam Ediyor